Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. jūlijam: daudziem dzīvē ienāks baltā līnija!

Lauva

Lauvām vajadzētu koncentrēt savu uzmanību uz grūtākajiem uzdevumiem, jo ​​pat viņi nespēs izkratīt savu uzvaras garu. Šis ir piemērots laiks svarīgu pasākumu veikšanai.

Tagad Lauvām ir nepieciešams tikai atbrīvoties no slinkuma un apātijas.

Tagad ir neticami gaišs un pozitīvs laiks, kurā ir vērts uzņemties jebkādus mājas darbus, izmantot katru iespēju mīlestībā un atdot visus spēkus svarīgu lietu risināšanā darbā.

Jaunava

No 15. līdz 21. jūlijam Jaunavām var zust vēlme pēc stereotipiskas domāšanas, kas ir ļoti labi. Tas labvēlīgi ietekmēs mīlas attiecības un motivācijas meklējumus.

Šonedēļ pieaugs lēmumu pieņemšanas ātrums un inteliģence. Humora izjūta palīdzēs pārvarēt grūtos brīžus un noturēties virs ūdens un palikt pozitīvam.

Noderēs arī mērena paškritika. Tagad jūs varat droši uzticēties savai intuīcijai spēcīgā Merkura dēļ.

Svari

Zvaigznes un planētas Svarus bez veiksmes neatstās, tāpēc kopumā nedēļa no 15. līdz 21. datumam būs jaunu sasniegumu un stabilitātes laiks.

Šīs Zīmes pārstāvjiem labāk visu plānot iepriekš. Svari saņems milzīgu iedvesmas devu no planētām un zvaigznēm, kas joprojām atrodas labvēlīgā stāvoklī.

Būtiski uzlabosies Svaru intelektuālās spējas un saasināsies atmiņa, tāpēc šīs Zīmes pārstāvji spēs atrisināt vissarežģītākās problēmas.

Skorpions

No 15. līdz 21. jūlijam Skorpioniem ieteicams paļauties ne tikai uz veselo saprātu un loģiku, bet arī uz intuīciju. Venera palīdzēs cīnīties ar nogurumu un nervu spriedzi.

Skorpioniem kļūs daudz vieglāk skatīties uz pasauli un tikt galā ar nepatikšanām. Paaugstināta enerģija un labs garastāvoklis palīdzēs jums noturēties virsotnē.

\Visticamāk, apkārtējie cilvēki sāks vairāk piesaistīt Skorpionus. Tagad labāk ir koncentrēties uz savām vēlmēm.

Strēlnieks

Strēlniekam būs lieliska iespēja pārvarēt ģimenes nepatikšanas un labot problēmas attiecībās. Diplomātija nesīs panākumus.

Šajās septiņās dienās nav ieteicams bez īpaša iemesla necienīt, pārmest vai kritizēt cilvēkus. Mums šajā pasaulē jāienes pozitivitāte, lai pasaule reaģētu tieši tāpat.

Strēlnieks var atrast atbildes uz svarīgiem garīgiem jautājumiem, izvirzīt jaunus mērķus un apzināties savas pagātnes kļūdas.

Mežāzis

Mežāžiem, kuri ir sastinguši un nezina, ko darīt tālāk, iespējams, būs jāpiestrādā pie savas perspektīvas. Šiem cilvēkiem laika posms no 15. līdz 21. datumam būs ārkārtīgi dinamisks laiks.

Lasi vēl: Vai padomju ēdināšana bija tik laba, kā visi to atceras, un no kā bija atkarīga ēdiena kvalitāte ēdnīcā?

Notikumi, tajā ziņā labi, ļoti ātri un reizēm pat nepamanīti sekos viens otram. Iespējams, izmaiņas kļūs neatgriezeniskas, taču tajā ir daudz pozitīva, jo jebkuram cilvēkam ir jāvirzās uz priekšu.

Šī nedēļa iemācīs Mežāžiem novērtēt mirkļa nozīmi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram tagad nevajag dzīties pēc rezultātiem – svarīgi ir izbaudīt pašu procesu. Visums palīdzēs viņiem atrast savu patieso mērķi.

Tiek veicināta neatkarība, taču jūs varat ķerties pie tuvinieku, draugu un kolēģu palīdzības. Turklāt Ūdensvīri tagad nebūs tik jutīgi pret enerģijas vampīru ietekmi.

Ūdensvīram kļūs vieglāk atbrīvoties no greizsirdības un izmisuma. Šajā jautājumā viņiem palīdzēs vienkāršs dialogs ar kādu tuvu cilvēku.

Zivis

Zvaigznes palīdzēs Zivīm pārvarēt visus iespējamos šķēršļus ceļā. Mīlestībā būs jāpamēģina, bet darbā un mājsaimniecības darbos visam jāiet kā pulksteņrādītāja mehānismam.

Jums vienkārši jāizvirza svarīgi mērķi un uzdevumi. Nedēļa ir ideāli piemērota ieskatiem un garīgiem meklējumiem.

Šo laiku var veltīt iepirkšanās darbiem, mājas darbiem, tīrīšanai, izskata maiņai un personīgām lietām. Šis ir labvēlīgs laiks stila maiņai un jaunu apģērbu iegādei.

Tagad jūs varat piesaistīt to, ko vēlaties, pat ar domu spēku. Radošā domāšana palīdz ikvienam cilvēkam maksimāli izmantot savas spējas, kā arī atklāt jaunus talantus.

No sirds vēlam produktīvu nedēļu, veiksmi un tikai labas ziņas. Paņemiet no dzīves visu, kamēr planētas ir labā noskaņojumā.

Leave a Comment