Pazīmes, ka tev ir lāsts: 3 efektīvi veidi, lai noskaidrotu, kurš uzlicis lāstu!

Pazīmes ka tev ir lāsts

Pazīmes ka tev ir lāsts! Otrā metode: rituāls ar naglu

Šo rituālu uzskata par ļoti efektīvu, bet tā izpildei ir nepieciešama īpaša piesardzība. Lai uzzinātu par sevi, kas uzlicis lāstu, jums ir jāatrod ļoti vecas naglas, kas vislabāk atnestas no ielas. Dzelzs naglu iedzeniet mājas slieksnī, lasot īpašos vārdus:

„Lai ierodas mans ienaidnieks un ļaundaris tieši uz manas mājas sliekšņa pēc trīs dienām, un, ja viņš nenāk, viņa mājā nekavējoties ienāks nelaime.”

Persona, kas jums uzlikusi lāstu, nāks, pat ja neesat viņu uzaicinājis. Jūs tūlīt atpazīsiet viņu, jo rituāls, ko jūs veicāt ar naglu, būs nomocījis viņu ar nogurumu un depresiju.

LASI ARĪ: Lauru lapa makā: spēcīgs talismans, lai piesaistītu naudu

Trešā metode: rituāls ar svecēm

Atnesiet no baznīcas pāris baznīcas sveces. Atrodoties mājās, aizdedziet vienu no tām, otru pārlauziet uz pusēm, noliekot to uz šķīvja. Piliniet vasku no pirmās sveces uz abām pārlauztās sveces pusēm un lasiet vārdus:

„Ierodies pie manis, neaicinātais viesi, saņem visus savus ļaunos darbus, ko esi darījis, un ciet no viņiem pats. Kā tu vēli man ļaunu, tā viss tas atgriezīsies pie tevis. “

Kad svece nodziest, atstājiet abas pārlauztās sveces puses uz šķīvja visu nakti. Nākamajā rītā jūsu ļaundaris var parādīties pie jūsu durvīm.

 

Arī interesanti: Esiet uzmanīgi, jo tieši šādi izskatās kāda centieni uzlikt jums lāstu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment