Pazīmes, ka viņš redz tevi kā lēdiju nevis meiteni


Lēdijai nevajag  vīrieti – viņa grib vīrieti. „Nenobriedusi mīlestība ir tad, kad kāds saka, ka mīl tevi, jo viņam tu esi vajadzīgs, turpretim nobriedusi mīlestība ir tad, kad kāds saka, ka kādam tevi vajag, jo viņš tevi mīl.” Spēcīgai, gudrai un nobriedušai sievietei noteikti nav nepieciešams vīrietis, lai viņš par viņu rūpētos. Šāda sieviete vēlēsies komandas biedru, ar kuru viņa var doties pasaulē, kuram būs tāds pats spars un ambīcijas kā viņai un ar kuru viņa var veidot divpusēju atbalsta sistēmu.
Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka vīrieši vēlas būt gribēti, un, ja sieviete ir pret viņu pārāk vienaldzīga vai spēcīgi izrāda „man nav vajadzīgs vīrietis” attieksmi, šādi ir iespējams tikai vīrieti aizbaidīt.

Lēdija prot uzturēt jēgpilnu sarunu. Nav svarīgi, vai runājat par kaut ko triviālu vai dzīves lielākajām mistērijām, var vienkārši ieraudzīt šo būtisko atšķirību starp meiteni, kuras galveno interešu starpā atrodas kurpes ar spīgulīšiem un Kardašjanas, un starp sievieti, kurai piemīt kaut kas vairāk un ar kuru var uzturēt patiesu, jēgpilnu sarunu.
Viņš zina, ka varēs apprecēties ar tādu sievieti, ar kuru nevajadzēs lauzīt galvu par sarunu temata izvēli. Viņa nebūs tā, no kuras vajadzēs ar grūtībām izvilināt trīs vārdus atbildei uz svarīgu jautājumu. Viņa būs tā, ar kuru varēs efektīvi komunicēt par nozīmīgiem lēmumiem. Viņa ir tā, kurai var uzticēt pieņemt lēmumus pat, ja vīrietis nav blakus. Viņa ir tā, kurai ir pašai savs viedoklis un kura to pilnībā izklāstīs. Viņa ir tā, ar kuru var runāt stundām ilgi. 

Lēdija lepojas par savu izskatu, tomēr viņas iekšējais skaistums ir pārāks. Labas manieres nav attiecināmas uz stilu. Tās nav attiecināmas uz apģērba cenas zīmes. Labas manieres ir tas, kā tu pasniedz sevi, kā tu iznes sevi un kā tu attiecies pret citiem cilvēkiem. Nevar cilvēkam piedēvēt labas manieres tikai tā dēļ, kas ir mugurā – tās nāk no iekšienes. Tas attiecas gan uz vīriešiem, gan uz sievietēm.

Meitene gaida, kad kaut ko saņems no tevis. Lēdija tevi novērtē. Vīrietim ir būtiska spēja parūpēties par sievieti. Galvenokārt attiecību sākumā viņiem patīk aizbraukt sievietei pakaļ, samaksāt par randiņiem un tradicionālā veidā izrādīt uzmanību sievietei.
Augsti tiek novērtēts arī tas, ka sieviete sniedz to pašu un izrāda, ka viņa arī ir gatava kaut ko sniegt, nevis tikai sēdēt uz vietas un visu gaidīt no vīrieša. Lēdija novērtēs vīrieša ieguldītās pūles un to, ko vīrietis dara viņas labā. 

Lēdija saprot, ka mazāk ne vienmēr ir vairāk. Jā, runa ir par apģērbu. Lēdija, kura māk sevi pasniegt, zina, kā saģērbties, lai izskatītos seksīgi, bet tajā pašā laikā izsmalcināti. Viņa prot atrasties uz robežas starp seksīgumu un skaistumu – un nekad neizskatās piedauzīgi.
Meitenes uzskata, ka jo īsāki viņām svārki, jo seksīgāk viņas izskatās. Lēdija ir pietiekami pārliecināta par sevi un zina, ka viņa var būt pilnībā nosegta un tik un tā piesaistīt visu vai jebkura telpā esošā vīrieša uzmanību, ja viņa to vēlas.

Lēdija neatrodas pastāvīgos uzmanības meklējumos. Lielākoties tās sievietes, kuras netiecas pēc uzmanības, ir tās, kurām vīriešiem vajadzētu vairāk to sniegt. Meitene, kura vienmēr ir spilgtāka, skaļāka vai spīdīgāka, lai iegūtu apkārtējo uzmanību, izrāda to, ka viņa nejūtas pietiekami ērti pati savā ādā, lai būtu ar sevi apmierināta. Viņa joprojām atrodas ārējo apliecinājumu meklējumos, lai paceltu savu pašapziņu. Lēdija novērtē uzmanību, kuru vīrietis viņai velta, bet viņa to nepieprasa.

Lēdijai ir savs nākotnes redzējums. Meitene vienkārši ļausies dzīves plūdumam bez konkrēta virziena noteikšanas. Protams, dažiem ir nepieciešams ilgāks laika posms, lai noskaidrotu, ko mēs vēlamies ilgtermiņā, tomēr galu galā mums ir jāpieaug un jāsakārto viss pa plauktiņiem, citādāk mums nebūs nekā, kas virzītu mūsu tuvāk reālai nākotnei.
Māja, mašīnas, suns, bērni, darbs – lai vai ko lēdija vēlētos savā dzīvē, viņa to zinās un noteikti jau centīsies to sasniegt.  Ja vīrietim būs paveicies, viņa vēlēsies viņu par savu komandas biedru un kopā veidot savu pasauli.

Lēdija saprot kompromisa būtiskumu. Meitenei tikai viņas variants ir derīgs, un viņa neparko nebūs gatava to mainīt. Lēdija saprot, ka dzīve pastāvīgi mainās un neviens nezina visu. Jauns cilvēks, kurš ir ienācis sievietes dzīvē, var mainīt viņas uzskatus par kaut ko – un tas nekādā ziņā nav slikti. Patiesībā tikai tā mēs varam mācīties un izaugt kā cilvēki.

 

Avots: www.yourtango.com

Leave a Comment