Izvēlies gliemežvāku un noskaidro, ko tas pasaka par tavu personību!

980x_7

Pirmais gliemežvāks

Šim gliemežvākam ļoti atšķiras tas, kas ir uz muguras un kas – iekšpusē. No ārpuses tas ir ass, ar vairākām kājiņām, kas palīdz radībai sevi aizstāvēt. Sākumā šis gliemežvāks ir balts, bet kļūst brūns/pelēks no dzīves jūrā. Iekšpuse gliemežvākam ir maiga, brūngana ar skaistu aprikožu krāsu iekšpusē.

Ja izvēlējies šo gliemežvāku, tas nozīmē, ka esi piedzīvojis vētrainu dzīvi, klupis un kritis, bet mācījies no savas pieredzes un esi kļuvis stiprāks. Jā, tev ir vairākas rētas, bet tām tavā dzīvē nav galvenā nozīme. Tāpat kā plankumi uz gliemežvāka, arī tavas rūpes un pārdzīvojumus ir iespējams “nomazgāt”. Tu esi jūtīgs un maigs cilvēks, un aizsardzība tev ir ļoti vajadzīga.

Tev ir grūti atrasties negatīvi noskaņotu cilvēku klātbūtnē, tomēr dažreiz nav iespējams no tā izbēgt. Dažkārt šie negatīvie cilvēki pagadās būt tavi ģimenes locekļi, kolēģi vai klienti.

Tev ir nepieciešams daudz laika vienatnē, lai spētu saglabāt savu apbrīnojamo enerģiju.

Otrais gliemežvāks

Šis gliemežvāks ir daudz maigāks no ārpuses, nekā iekšpuses. Šīs rievas, kas ir redzamas uz gliemežvāka, ir novietotas gluži kā saules stari. Un tāpat kā šis gliemežvāks, arī tu nest gaismu gandrīz visiem cilvēkiem, ar kuriem nonāc kontaktā.

Tev ir jāuzmanās no tā, ka pārāk daudz dod cilvēkiem. Tev ir jāiemācās arī dažreiz pateikt “nē”, nevienam neko nepaskaidrojot. Tas nenozīmē, ka tev ir jāpārstāj sūtīt maigie saules stari apkārtējiem cilvēkiem, vienkārši apzinies sevis paša vajadzības un robežas. Došana ir tikpat svarīga cik saņemšana, tādēļ pārliecinies, ka tas tavā dzīvē ir līdzsvarā.

Gliemežvākam ir apbrīnojama simetrija – gluži kā tas, arī tu vēlies, lai viss dzīvē būtu savās vietās un sakārtots, citādāk tu sāc ciest no stresa un pārdzīvojumiem. Tev patīk struktūra, rutīna, patīk rakstīt darāmo darbu sarakstus. Tomēr tev ir jāiemācās, ka visām lietām vienmēr nav jābūt perfektām, centies vairāk kustēties pa dzīves plūsmu.

Tu tiecies pēc perfekcionisma, kas nereti noved pie vilšanās sajūtas. Tev jāapzinās, ka esi pietiekami labs, vai nu tu tam tici vai nē.

Trešais gliemežvāks

Šis gliemežvāks no visām pusēm ir maigs un klāts ar brīnišķīgiem plankumiem. Gliemežvākā ir viegla plaisa – iekšpusē ir zobiem līdzīga struktūra, kas bez maz vai brīdina, ka viņa mājās neviens nedrīkst līst.

Ja izvēlējies šo gliemežvāku, tas nozīmē, ka ir pienācis laiks atteikties no kaut kā, kas jau sen vairs tev nenes nekādu labumu. Tu zini, ka leopards nevar mainīt savus plankumus, tomēr tava iekšiene pati lūdzas, kaut tas notiktu. Un, ja kaut ko ļoti, ļoti vēlas, tad to ir iespējams izdarīt. Tā ir izvēle, kuri vari veikt tikai tu pats – neviens cits tavā vietā to nedarīs.

Tev ir jāiemācās palaist vaļā pagātnes pārdzīvojumus, lai varētu netraucēti kustēties tālāk uz priekšu, izveidojot dzīvi, kādu tu patiešām esi pelnījis. 

Pat ar visu plaisu gliemežvāks tomēr ir ļoti skaists, plaisa nesniedzas visa gliemežvāka garumā, tā atrodas tikai vienā konkrētā vietā. Tādēļ atceries par to, kas tev patiešām ir svarīgs un ko tu dzīvē esi pelnījis.

Avots: yourtango.com

 

Leave a Comment