Šīs ir piecas mīlestības fāzes, tomēr daudzi pāri ir iestrēguši trešajā

hotel-diana-in-love

1. Iemīlēšanās

Iemīlēšanās ir posms, kurā tu dzīvo pa mākoņiem, nezinādams, kur likt savus laimes hormonus. Šajā laikā tu savam partnerim uztici visas cerības un vēlmes. Mīļotais cilvēks ātri kļūst par ideālo būtni, kurai nepiemīt sliktas īpašības. Tu tici katram šī cilvēka vārdam un esi pārliecināts, ka viņš/-a piepildīs visas tavas vēlmes. Tu akli tici mīlestības spēkam, neviena skeptiska balss nespēs piespiest tevi domāt piesardzīgāk.

 

2. Kļūšana par pāri

Šajā fāzē mīlestība kļūst spēcīgāka un randiņus agri vai vēlu aizvieto pārvākšanās uz kopīgu dzīvesvietu. Jūs abi iepazīstat viens otru tuvāk un tagad mīļotā klātbūtne ietekmē katru tavas dzīves jomu. Šis ir laiks priekam un saliedētībai. Kādā brīdī, pēc pāris mēnešiem vai gadiem, jūsu dzīvē ienāks bērni, kuri tikai stiprinās starp jums esošo saikni. Tu jutīsies aizsargāts/-a un iekārojams/-a. Tu jutīsi, ka esi atradis sev īsto otro pusīti – attiecības šķitīs likteņa lemtas.

 

3. Ilūzijas sabrukšana

love_hurts_by_alephunky

Šajā periodā sabrūk cerības un iedomas. Tev sāk likties, ka tavas jūtas pret mīļoto cilvēku var kādā brīdī izzust un neatgriezties. Tavas otrās pusītes uzvedība kļūst garlaicīgi paredzama un viņa/-as uzvedība tevi kaitina. Tu jūti, ka nepieciešama atpūta no šāda dzīvesveida vai sāc uztraukties, ka šis cilvēks tev nemaz nav piemērots. Tālāk tu saproti, ka nav jēgas sevi spīdzināt paliekot attiecībās, kuras zaudējušas savu liesmu.

 

4. Īstas, ilgtspējīgas mīlestības radīšana

Ja tu aizvērsi acis un par spīti nepatikai centīsies iedomāties labo, kas noticis, tu tiksi pāri trešajam posmam un nonāksi ceturtajā. Tavs prāts ir atbrīvots no ilūzijām, kuras tu iedomājies agrākos attiecību posmos. Tev priekšā stāvošais cilvēks ir īsts un reāls. Tu pieņem viņu un saproti viņa vājās vietas. Šis ir īstais laiks, lai sadziedētu sevi un virzītos tālāk uz piekto posmu.

 

32057-together-forever

5. Divatā pret visu pasauli

Tu esi iemācījies/-jusies pārvarēt domstarpības un atklājis/-usi dziļu, spēcīgu un ilgtspējīgu saikni, tu nonāksi pie atbrīvojoša secinājuma: jūs abi spējat kaut ko šajā pasaulē mainīt. Jūs neesat kopā tādēļ, ka tā ir vienkāršāk, šīs partnerattiecības ir lemtas kam nozīmīgākam. Jūs varat strādāt, radīt, rakstīt kopā – tas var būt jebkas. Kad jūs sāksiet darboties kā viens vesels, došanās cauri iepriekšējiem attiecību posmiem padarīs tevi 100% pārliecinātu par to ka esi atradis savu “īsto un vienīgo”.

 

Leave a Comment