Piekautais, ar autismu slims pusaudzis pārmāca savus uzbrucējus pavisam neparastā veidā!

gevin

Gevinam Džozefam ir Aspergera sindroms, kas ir autisma paveids, tāpēc viņam ir problemātiska komunikācija ar līdzcilvēkiem. Reizēm ir ļoti nepatīkams pārsteigums tas, kā uz to var reaģēt citi cilvēki …

Gevins tika brutāli piekauts, lai viņš taptu “pārmācīts”. Kad viņa uzbrucēji tika identificēti, tad viņš izvēlējās viņus nesodīt ar likumā noteiktajiem pantiem. Tā vietā viņš izdarīja kaut ko daudz labāku!

Aspergera sindroms ir autisma paveids, kas nav redzams fiziskos defektos, bet ir saistīts ar komunikācijas problēmām un spēju socializēties.

Gevins mācās pēdējā vidusskolas klasē, bet kāds svešinieks nolēma, viņu “pārmācīt”, kad no kāda cita skolnieka bija dzirdējis, ka Gevins ir dīvainis, jo ļoti daudz laika pavada vienatnē.

Svešinieks piemuļķoja Gevinu, pieaicinot pie lielāka cilvēku bara, kurā viņu sāka žņaugt, sist un spārdīt. Tas notika visu iesaistīto acu priekšā, kuri pēc tam atstāja Gevinu guļam uz trotuāra asiņojošu un piekautu.

Lasi arī: Sirdslēkme sievietēm izpaužas atšķirīgi: 5 dīvaini un negaidīti simptomi, kurus nedrīkst ignorēt

Kad uzbrucēji tika atrasti, tad Gevins izlēma, ka viņš nerīkosies pēc likumā nosacītajiem pantiem. Par spīti traumām, viņš nolēma, ka būs lielāks vīrs un “pārmācīs” uzbrucējus pavisam citā veidā.

Lai uzzinātu, kā Gevins sodīja uzbrucējus, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment