Uzzini, kuri ir piemērotākie datumi laulību slēgšanai 2017. gadā

Par pašu labvēlīgāko nedēļas dienu kāzām 2017. gadā ir atzīta piektdiena, bet par pašu skaistāko un labvēlīgāko datumu noteikti var saukt piektdienu – 2017. gada 17. februāri. 

Janvāris – mēnesis, kurš jaunajam vīram sola daudz problēmu ar veselību, bet sievai iespēju kļūt par atraitni ļoti agrā vecumā, taču, ja Jūs tomēr izlemsiet rīkot kāzas 2017. gada sākumā, tad šajā mēnesī īpašu uzmanību vajadzētu pievērst trim svētdienām: 1., 8., un 25. janvārim. 

Februāris – pats veiksmīgākais mēnesis, jo sola mierīgu, saticīgu un laimīgu ģimenes dzīvi. Šajā mēnesī laulības saitēm var savienoties 3. un 10. februārī (piektdienā), par 17. februāri jau tika minēts iepriekš un vēl visnotaļ labvēlīgs datums ir 5. februāris (svētdiena).

Marts – mēnesis, kurā jaunlaulātie var nomainīt savu dzīvesvietu. Astrologi rekomendē kāzas ieplānot kādā no marta trīs piektdienām – 3., 10., vai 31. martā, taču jāņem vērā, ka tas ir lielā gavēņa laiks, kas ilgt līdz 12. aprīlim.

Aprīlis – šis mēnesis sola nestabilu ģimenes dzīvi, kurā būs gan kāpumi, gan kritumi, bet, ja tas Jūs nebaida, tad vislabāk kāzas būtu rīkot pēc lielā gavēņa beigām, kas ir ļoti romantisks laiks laulību slēgšanai – 19. līdz 23. aprīlis vai arī mēneša beigas – 28. aprīlis (piektdiena).

Maijs – nelaimīga dzīve. Daudzi zina to, ka, ja kāzas rīko maijā, tad laulātie visu dzīvi viens ar otru mocīsies, bet tas ir tikai tāds ticējums, kas daudziem tomēr ir nosēdies zemapziņā, līdz ar to tas spēj mūs ietekmēt, tāpēc noteikti būs kāds, kas domās, ka šī laulību dzīve nebūs izdevusies. Tas noteikti zemapziņā ietekmēs arī jauno pāri un, ja viņiem arī radīsies kādas domstarpības vai sarežģītas situācijas, tad viņi noteikti atcerēsies šo ticējumu, un tas ies visu laiku līdzi, tādējādi ietekmējot viņu domāšanu un, iespējams, provocējot arī šīs domstarpības, bet, ja Jūs tam neticat, tad pēc mēness kalendāra vislabvēlīgākie datumi laulību slēgšanai ir 1. un 8. maijs (pirmdiena) vai arī 7. maijs (svētdiena).

Jūnijs – šis mēnesis sola dzīvi, kas līdzināsies mūžīgam medusmēnesim. Šajā mēnesī noteikti ir vēlams slēgt laulības. Vispiemērotākie datumi – 4. jūnijs (svētdiena), 9. jūnijs un 30. jūnijs (piektdiena).

Jūlijs – šis mēnesis ģimenes dzīvē paredz nelielas krīzes, taču vispiemērotākie datumi kāzām šajā mēnesī noteikti ir trīs piektdienas – 7., 14. un 21. jūlijs, bet laulības, kas tiks slēgtas pēc 25. jūlija, var izrādīties neveiksmīgas.

Augusts – kāzas šajā mēnesī paredz to, ka laulātie viens otra būs ļoti uzticīgi. Labākie datumi spēcīgas un mīlošas ģimenes sākumam  ir 2. augusts (trešdiena), 4. un 11. augusts (piektdiena). Laulības noteikti nevajadzētu slēgt laika periodā no 14. līdz 28. augustam.

Septembris – laulības šajā mēnesī liecina par mierīgu un ilgu ģimenes dzīvi. Labvēlīgākie šī mēneša datumi kāzām – 3. septembris (svētdiena), 4. septembris (pirmdiena) un 22. septembris (piektdiena).

Oktobris – šis mēnesis liecina par to, ka laulību dzīvē būs daudz grūtību un šķēršļu, taču, lai laulību dzīve būtu cerīga un mīloša, tad kāzas ir vērts ieplānot 1. vai 28. oktobrī (svētdiena) vai 13. oktobrī (piektdiena).

Novembris – šis mēnesis sola finansiālu stabilitāti un labvēlīgu ģimenes dzīvi. Visnotaļ labvēlīgi datumi ir 3. un 24. novembris (piektdiena), kā arī 20. novembris (pirmdiena).

Decembris – laulības šajā mēnesī liecina par to, ka ar katru gadu Jūsu jūtas kļūs tikai stiprākas. Šis mēnesis kāzām var būt ļoti laimīgs, ja Jūs tās ieplānosiet 1. vai 22. decembrī (piektdiena), kas ir šī mēneša veiksmīgākās dienas, kā arī vēl viena visnotaļ labvēlīga diena ir 24. decembris (svētdiena).

Leave a Comment