Piesargies, gaidāms Mēness aptumsums! Horoskopi 07.08.17.–13.08.17.

Uzzini, ko vari gaidīt no šīs augusta nedēļas!

AUNS

Pirmdien, otrdien izturies iejūtīgi un saprotoši pret citu cilvēku dīvainībām. Trešdienas vakarā aizej uz kādu koncertu vai paklausies mūziku. Ceturtdiena veiksmīga radošajiem Auniem – veiksmīgi izdosies sacerēt dažādus tekstus reklāmām, dzejoļiem, dziemām, vai – vienkārši raksti dienasgrāmatu par savām izjūtām. Piektdien jutīsies pārliecināti par savām spējām.

VĒRSIS

Pirmdienas Mēness aptumsums ietekmēs dzīves jomas, kas saistītas ar karjeru, reputāciju un tavu vietu sabiedrībā. Var rasties problēmas, kas saistītas ar kādu no vecākiem. Trešdien – veiksmīga būs iejūtīga komunikācija ar draugiem. Ceturtdien pievērsies attiecībām ar bērniem. Sestdien cerības attaisnosies, bet tas nenesīs gaidīto gandarījumu.

DVĪŅI

Beidzot varēs īstenoties kāds iepriekš plānots ceļojums. Bet ceļošanai veiksmīgs laiks tikai līdz sestdienai. Ceļojumam būs nozīmīga loma kāda procesa noslēgumā. Aktualizēsies arī garīgās dzīves jautājumi – kāds Dvīnis nolems pāriet citā ticībā, kāds mainīt savu studiju virzienu, kāds – pabeigs rakstīt savu grāmatu. Svētdien norisināsies iekšējā pārorientēšanās.

VĒZIS

Kāds no tev tuvās vides var saslimt. Var būt nepieciešama kapitāla apvienošana ar kādu no ģimenes locekļiem vai darījuma partneriem. Kāds Vēzis var tikt iesaistīts darīšanās ar apdrošināšanām vai nodokļiem. Ja nesen sāktas jaunas attiecības, tām ir liels potenciāls pāriet daudz dziļākā, intīmākā kontaktā. Svētdien gaidāmi traucējumi un pārpratumi komunikācijā.

LAUVA

Pirmdien, otrdien – skaties, lai vēlme aktīvi darboties nekļūst drudžaina un neadekvāta. Var būt apgrūtināta mijiedarbība ar citiem cilvēkiem, būs sarežģīti saskatīt citu cilvēku patiesos motīvus. Esi neitrāls, centies neaizskart citu jūtas un tiesības uz brīvību. Ceturtdien, piektdien visumā jutīsies gandarīts un apmierināts ar dzīvi. Sestdien – iespējamas straujas garastāvokļa svārstības.

JAUNAVA

Šonedēļ iespējams atteikties no sliktiem ieradumiem – atmest smēķēšanu vai sākt jaunu diētu. Ja jau ievēro diētu, nepārkāp to emociju iespaidā. Iespējamas pārmaiņas darbā. Pieskati savus mājdzīvniekus. Ceturtdien veiksmīga komunikācija ar draugiem un domubiedriem. Svētdien centies savos izteikumos un darbībās būt ļoti konkrēts, jo iespējami pārpratumi.

SVARI

Radošajiem Svariem izdosies pabeigt kādu svarīgu projektu. Bērni nonāks uzmanības centrā un var nākties nodarboties ar viņu problēmām. Nedēļas vidū ieteicams apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Gaidāma arī aktīva komunikācija ar draugiem un domubiedriem. Būs vilkme īstenot savus plānus un ieceres, tam tiks dota arī enerģija.

Lasi vēl: Karmas likumi: jātiek vaļā no upura enerģijas. Konsultē ezotēriskā filozofe Zanda Erbss

SKORPIONS

Pirmdienas Mēness aptumsums būs stipri saistīts ar Skorpiona karmiskajiem procesiem, iespējams, pārdzīvot “déjà vu” sajūtas un satikt nozīmīgus cilvēkus. Atrisināsies lietas, kas saistītas ar nekustamā īpašuma jautājumiem. Nāksies vienlīdz daudz uzmanības un enerģijas veltīt gan karjerai, gan ģimenes dzīvei. Noslēgsies kāds posms jūsu dzīvē.

STRĒLNIEKS

Pirmdien, otrdien emocionāli tiks uztverta komunikācija ar ārzemēm un ietekmīgām autoritātēm. Var nākties kaut kur pašaubīties par pieņemto lēmumu pareizību. Taču sadarbība ar ārzemēm būs veiksmīga un cerētais attaisnosies. Šīs nedēļas laikā būs iespējams sasniegt nospraustos mērķus. Citu cilvēku viedoklis var noderēt.

MEŽĀZIS

Tuvākajā laikā uzmanības centrā būs nauda un finanšu jautājumi. Būs iespējams tikt skaidrībā ar naudas lietām – kādam Mežāzim beigsies līzings, kādam radīsies saprašana, kur nauda jāiegulda vai kā ar to rīkoties. Visa vērtību sistēma tiks pakļauta pārbaudei. Līdz 12. augustam veiksmīga attiecību veidošana ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Pirmdienas Mēness aptumsums visvairāk ietekmēs tieši Ūdensvīrus, var tikt provocētas Ūdensvīru personības ēnas puses. Centies nekļūt pārāk ekscentrisks savās izpausmēs – apkārtējie tevi nesapratīs. Nāksies saskarties ar problēmām attiecībās un tikt galā ar to ietekmi uz tevi. Ceturtdien Vese***as jautājumu risināšanā var palīdzēt hoemeopātija un zāļu tējas.

ZIVIS

Var būt nepieciešams pastrādāt ar savu zemapziņu. Atbrīvoties no visa liekā. Svarīgi nevilkt līdzi sev aizvainojumus un naidu. Lai sevi uzmundrinātu, labi nodoties darbiem, kas sagādā prieku un gandarījumu un veicina tavas personības vērtīguma apziņu. Nedēļas vidū apmeklē kādu koncertu vai citu kultūras pasākumu, lai nestu gandarījumu estētiskajām jūtām un bagātinātu garīgo pasauli.

Avots:

Leave a Comment