Kafija ar kanēli
SASTĀVDAĻAS
• 1/2 tējkarotes kanēļa
• 3 tējkarotes maltas kafijas
• 200 ml ūdens
SAGATAVOŠANA
1. Samal kafijas pupiņas.
2. Samaisi kanēli un samalto kafiju, pēc tam aplej ar aukstu ūdeni.
3. Vāri kafiju turku kafijas vārītājā, kamēr veidojas putas.
Ja tu neesi tādas garšvielas kā kanēlis cienītājs, izmēģini pagatavot kafiju ar kokosa eļļu. Tev patiks šī neatkārtojamā garša!
Kafija ar kokosa eļļu
SASTĀVDAĻAS
• 3 tējkarotes maltas kafijas
• 2 tējkarotes kokosa eļļas
• 200 ml ūdens
SAGATAVOŠANA
1. Samal kafijas pupiņas.
2. Pievieno tām kokosa eļļu un samaisi krūzītē līdz izveidojas viendabīga masa.
3. Aplej masu ar ūdeni un vāri turku kafijas vārītājā līdz veidojas putas.
Šāds dzēriens lieliski samazina apetīti, ja tu kopā ar kafiju nebaudi konditorejas izstrādājumus vai konfektes. Dzērienu lieto kā atsevišķu ēdienu, nepievienojot cukuru.
Dietologi apgalvo, ka pēc šādas kafijas tasītes izdzeršanas lielākajai daļai cilvēku vismaz 4-5 stundas pazūd vēlme kaut ko apēst. Tas viss izcili veicina notievēšanu.
Šādu kafiju var dzert arī visas dienas laikā, taču nepieciešams ievērot veselīgas ēšanas principus, tikai tad tiks sasniegts vēlamais rezultāts!
Avots:
[…] Lasi arī: Pievieno šo sastāvdaļu kafijai un aizmirsīsi par lieko svaru! 2 receptes […]