Vai atceries grupu “East-17”? Paskaties, kā viņi ir mainījušies tagad!

8

East 17 ir britu puišu popgrupa. Kā tās galveno solistu tu noteikti atceries Braienu Hārviju (Brian Harvey), tomēr pa šo laiku daudz kas ir mainījies.

Šobrīd grupa sastāv tikai no diviem oriģinālajiem dalībniekiem – Džonu Hendriju (John Hendy) un Teriju Koldvelu (Terry Coldwell), kā arī jaunākais pienesums grupai ir Robijs Kreigs (Robbie Craig). Oriģinālais grupas sastāvs vēl iekļāva Braienu Hārviju (Brian Harvey) un Toniju Mortimeru (Tony Mortimer).

Grupa tika izveidota 1991. gadā – sākotnēji Braiens Hārvijs tika iecelts par galveno grupas solistu, lai arī vienmēr citos projektos bija bijis bekvokālists. 

1990-tajos gados puišu grupa bija ieguvusi ļoti lielu popularitāti visā pasaulē, tomēr laika gaitā tās sastāvs ir mainījies ne vienu reizi vien. Grupas dziesmu sarakstā savai gaumei kaut ko varēja atklāt gandrīz ikviens klausītājs. Tika jaukts kopā gan reps, gan pops, nepalika aizmirstas arī mīlas balādes – grupa bija ļoti oriģināla.

Arī 2006. gadā grupa viesojās tepat Latvijā, tomēr ne tās pilnais sastāvs – tajā laikā tā jau bija izjukusi un uzstājās nevis ar nosaukumu East 17, bet gan E-17. 

Savu popularitāti un klausītāju mīlestību grupa iemantojusi arī ar sava “sliktā puiša” tēlu. Tajā laikā viņu stils bija ļoti unikāls, kā arī oriģināla bija viņu pieeja dziesmā saplūdināt kopā repu ar popu, piemēram, tādās dziesmās kā “House of Love” un “Let it Rain”.

Šobrīd grupa ir pārdevusi 1.8 miljonus albumu un 1,8 miljonus singlu. 

Šķir lapu tālāk, lai redzētu, kā grupas dalībnieki izskatās tagad!

Leave a Comment