Pirts apmeklējumu mēness kalendārs 2024. gada maijam: šajos datumos būs viegli atbrīvoties no negatīvā un piesaistīt veiksmi dzīvē!

Pirts apmeklējumu mēness kalendārs 2024. gada maijam: šajos datumos būs viegli atbrīvoties no negatīvā un piesaistīt veiksmi dzīvē!

Labvēlīgas dienas: 2024. gada 5., 6., 9., 10., 11., 12., 14., 17., 18., 23., 24., 26., 27., 28., 29. maijs
Neitrālas dienas: 1., 4., 7., 8., 30., 31. maijs
Nelabvēlīgas dienas: 2., 3., 13., 15., 16., 19., 21., 22., 25.maijs

Pirts apmeklējuma dienu apraksts pēc Mēness kalendāra 2024. gada maijam

1. maijs

Patīkama diena attiecību stiprināšanai. Dziedinošs siltums, mīļotais un mīļākais cilvēks ar tevi. Šī kombinācija dos jums iespējas un pavērs jūsu attiecībās nezināmo.

2. maijs

Nakts zvaigzne sola mums apjukumu biznesā. Pastāv ļoti liela iespēja iegūt problēmas un raizes. Esiet pēc iespējas uzmanīgāks, saskaroties ar karstiem priekšmetiem. Vēl labāk, izvairieties no siltuma terapijas.

3. maijs

Šodien mēness nekādus situācijas uzlabojumus nenesīs. Esi uzmanīgs. Ļoti augsts apdegumu vai pārkaršanas risks. Ievērojiet visus drošības pasākumus.

4. maijs

Nomazgājiet nogurumu un emocionālo spriedzi. Ienirstiet dziedinošajos tvaikos un ļaujiet tam jums palīdzēt. Šis būs sagatavošanās posms ceļā uz laimi un veiksmi.

Lasi arī: Mēness kalendārs biznesam 2024. gada maijam: šajos datumos vieglāk uzsākt biznesu vai mainīt lietas biznesā!

5. maijs

Ir pienācis laiks izņemt ozola slotu. Ar to jūs varat veikt brīnišķīgu termisko apstrādi un stiprināt vispārējo ķermeņa stāvokli. Galvenais ir doties kopā ar cilvēku, kurš palīdzēs tikt galā ar smaržīgajiem ozola zariem.

6. maijs

Siltuma terapija veicinās ievērojamu svara zudumu. It īpaši, ja pēršanai izmanto priežu zarus un veic medus masāžu. Izmaiņas izskatā būs pamanāmas uzreiz. Izbaudiet sevi atjaunotu un perfektu.

7. maijs

Lielisks risinājums būtu apmeklēt tvaika istabu vienatnē. Paņemiet līdzi smaržīgu ledus tēju un medu. Izbaudi klusuma mirkļus. Šajā situācijā jūs varat atpūsties, pārdomāt savu dzīves situāciju un izlemt, kur pārvietoties tālāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment