Pol***ja izsita auto stiklu, lai glābtu zīdaini, bet tad notika kas negaidīts!

Dženina un viņas māsa, Denīsa, atgriezās no Slim**cas, lai atrastu savas mašīnas logus izdauzītus un zīmīti no Pol***jas darbiniekiem.

Pol***jas darbiniekiem nācās nedaudz apmulst un nokaunēties, pēc tā, kā viņi bija izdauzījuši automašīnas logu, lai izglābtu šķietamo zīdaini. Izrādījās, ka 10 gadus vecā Dženina uz aizmugurējā sēdekļa bija atstājusi savu lelli un devās iekšā Slim**cā.

baby is 2

Likumsargi tika izsaukti pēc kāda norūpējušās garāmgājēja lūguma. Viņš bija gājis un pamanījis guļošo bērnu, kurš bija atstāts bez uzraudzības. Pol***jas darbinieki bija konsultējušies ar medmāsu, kura arī apstiprināja, ka tas izskatās pēc bērna. Tāpēc policisti rīkojās, lai īsi pēc tam saprastu, ka tomēr kļūdījušies.

Denīsa, kurai ir 20 gadi, mācās kriminoloģiju stāsta: “Kad mēs atgriezāmies no Slim**cas, es ieraudzīju, ka stikls ir izsists un domāju, ka kāds ir aplaupījis automašīnu. Bet tad es atradu zīmīti no Pol***jas, lai es viņiem piezvanu.” Viņi bija paskaidrojuši situāciju par to, ka lelle tika noturēta par zīdaini.

baby is3

Dženinas un Denīsas māte, kura bija Slim**cā, tajā pašā dienā tik izrakstīta un komentēja situāciju: “Lelle bija unikāla un to uzdāvināja viens no Dženinas radiniekiem. Tas bija acīmredzami, ka tas nav zīdainis. Rokas nekustējās un tās bija izteikti mākslīgas.”

baby is4

Vēlāk Pol***jas darbinieki atvainojās un piekrita samaksāt par bojājumiem. Pol***jas departamenta priekšnieks saka: “Mani darbinieki darīja visu kā pienākas ārkārtas situācijā. Vēlāk manā rīcība nonāca arī fotoattēli, kuros redzams, ka lelle ir ietīta segā tā, ka redzama ir tikai galvas augšdaļa.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment