Pozitīvs saules aptumsums 2018. gada augustā

2018. gada augustā būs Saules aptumsums, kas pozitīvi ietekmēs cilvēku dzīvi.
Saules aptumsums Lauvā būs nākamā 9 gadu priekšpēdējā Eklipse šajā Zodiaka zīmē. Šī Eklipse būs ļoti nozīmīga un ietekmīga. Saules aptumsums 2018. gada 11. augustā dos mums jaunas iespējas un perspektīvas.
 
Saules aptumsuma laiks 2018. gada 11. augustā
18 ° 42 ‘Lauvā Saules aptumsums atradīsies Mēness ziemeļu nogāzē. Saules aptumsuma laikā vienmēr ir jauns mēness. Latvijā Saules aptumsums būs minimāls, jo Mēness aizsegs mazu daļiņu.
Saules aptumsuma ietekme 2018. gada augustā
Tas būs pēdējā 5. Eklipse 2018. gadā un visnopietnākā Eklipse no visiem. Tas radīs tādas tēmas kā pašrealizācija, mīlestība, atzīšana, iespēja parādīt savu individualitāti, darīt to, ko jūs mīlat, būt ar mīļajiem.
Saules aptumsums 2018. gada augustā radīs pārmaiņas daudzu cilvēku dzīvē. Visvairāk tas ietekmēs darba apjomu, sevis un personīgās dzīves realizāciju.
Saules aptumsums 2018. gada augustā būs vieglākais un veiksmīgākais cilvēkiem, kas ir gatavi pārmaiņām un jaunumiem. Tas dos cilvēkiem spēku un ticību gaišākajai nākotnei.
Tā kā Eclipse notiks pēc Saules aptumsuma Vēzī un Mēness Eklipses Ūdensvīrā, tas būs ļoti izdevīgs tiem cilvēkiem, kuri ir izmantojuši šo divu iepriekšējo aptumsumu ietekmi.
Saules aptumsums 2018. gada augustā dos daudziem cilvēkiem panākumus, bagātību, atzīšanu, iespēju realizēt sevi. Īpaši tas attiecas uz tiem, kas jau ir uzsākuši ceļu, lai sevi saprastu kā indivīdu.
Tie, kas vēl nav spējuši uzsākt pašrealizācijas ceļu, patiesu mīlestību un radošo izpausmi, piedzīvos sarežģītas pārmaiņas savā dzīvē. Šīs Saules aptumsums ir paredzēts, lai iznīcinātu to, kas nerada cilvēkam prieku. 
Saules aptumsuma savienojums ar reverso Merkuru norāda, ka, lai izveidotu jaunu, mums būs jāmaina vecais. Mums būs jāmaina vecā attieksme, jāatbrīvojas no novecojušām saitēm un jāatrod jaunas pieejas un uzvedība. Šajā periodā, izmantojot radošu pieeju, vecās problēmas var atrisināt.
Visievērojamākais būs divas nedēļas pirms Eklipses un divas nedēļas pēc tās. Šajā periodā tiks radītas absolūti jaunas mūsu dzīves programmas.

Leave a Comment