Horoskops 3. augustam – steidzoties, var rasties kļūdas!

Šo dienu labāk pavadīt meklējot atbildes uz saviem jautājumiem, apgūstot jaunu informāciju vai vienkārši, atpūšoties, lasot grāmatu. Izvairieties no ātro ēstuvju apmeklēšanas, tas var nenākt par labu jūsu kuņģim. Šīs dienas akmeņi: zilais ahāts, zilais safīrs, zilā jašma, zilais nefrīts un dzintars.

Auns

Ideāla diena komunikācijai, jaunu enerģijas avotu meklējumiem, cenšoties sasniegt ideālu. Iespējams, ka nepatikšanas apiet tevi, jūs atradīsiet sevi Augstāko spēku aizsardzības kupolā. Noslēpumains ienaidnieks centīsies likt spieķus riteņos, bet tā rezultātā viņš pats parādīsies nelabvēlīgā gaismā. Ja šodien jums tiks piedāvāts jauns bizness, vienojieties – zvaigznes sola panākumus un labklājību jebkuros centienos.

Lasi arī: Retrograda Saturns no 2018. gada 18. aprīļa līdz 5. septembrim: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Vērsis

Šī diena būs aktīva un dinamiska daudziem Vēršiem. Iespējams, ka attiecības ar tāliem radiniekiem beidzot tiks atjaunotas, kontakti var būt stabili un nākotnē radīs daudz priekšrocību. Citu cieņu palielināsies. Partneri parādīs godīgumu un uzticamību.

Dvīņi

Iespējams, jums būs iespēja parādīt talantu un demonstrēt biznesa izturību. Planētas iesaka atturēties no nevajadzīgiem vai bez principiāliem strīdiem – iznākums mazās lietās nav svarīgs, lai uzvarētu galvenajā. Iespējamas problēmas ar radiniekiem, atdalīšanās no brāļiem vai māsām.

Vēzis

Saspringums, divkārša diena. Tas notiek saskaņā ar morālo principu un iekšējās brīvības aizsardzību. Liktenis sagatavo vēl kādus nepatīkamus pārsteigumus, iespējams, ir psiholoģiska un materiāla atkarība. Lai no tā izvairītos, pievērsiet uzmanību lietām, kas saistītas ar naudu vai vērtspapīriem.

Lasi arī: Kā Zodiaka apļa pārstāvji izturas sociālajos tīklos

Lauva

Palielinās darba kļūdu iespējamību un nepareiza uzvedība, sazinoties ar citiem. Tādēļ nevajadzētu aktīvi darboties nevienā darbības jomā. Jums vajadzētu pievērst uzmanību sliktām zīmēm un pazīmēm.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment