Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm

 1

AUNS

Gada divos pirmajos mēnešos Aunam jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu, jebkāda kavēšanās radīs spriedzi. Pārdomāti jāplāno tēriņi, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi. Jāizvairās spontāni un vienpersoniski pieņemt lēmumus, tas radīs konfliktus partnerattiecībās. Piemērots laiks redzesloka paplašināšanai un pieredzes apmaiņai. Var doties kādā tālākā atpūtas braucienā.

Martā un aprīlī jāvelta uzmanība savam Vese***as stāvoklim. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai veikt kardinālas pārmaiņas. Arī šajos mēnešos nav labvēlīgi apstākļi finanšu operācijām. Jābūt piesardzīgiem, jo iespējams iekrist Krā***ku vai zagļu izliktajos slazdos.

Maijā un jūnija pirmajā pusē būs jūtama kopējās situācijas uzlabošanās. Labvēlīgi apstākļi automašīnas pārdošanai vai iegādei, dažādu dokumentu kārtošanai. Jūnija otrajā pusē un jūlija sākumā jābūt piesardzīgiem uz autoceļiem, jo pastāv iespēja iekļūt avārijā.

No jūlija līdz septembra vidum būs šī gada labvēlīgākais periods, kad var uzsākt jaunus projektus, slēgt līgumus, kārtot dokumentus un apmeklēt kultūras pasākumus. No septembra vidus līdz decembra vidum, līdzīgi kā gada sākumā, jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu. Pieaugs spriedze partnerattiecībās gan mājās, gan darbā. Jāatvēl laiks atpūtai. Gada izskaņā daudzi jautājumi sakārtosies, spriedze mazināsies, viss nostāsies savās vietās.

VĒRSIS

Gada pirmajā pusē būs labāka situācija, tāpēc svarīgākos darbus labāk plānot un uzsākt gada sākumā. Janvārī labvēlīgi apstākļi jaunu projektu sākšanai, sadarbības partneru piesaistīšanai un kvalificētu speciālistu pieņemšanai darbā. Var mainīt darbu vai pakāpties pa karjeras kāpnēm. Februārī un martā var piesaistīt investīcijas vai saņemt apkārtējo atbalstu un palīdzību svarīgu darbu veikšanā. Piemērots laiks teātra, operas vai mākslas izstāžu apmeklēšanai.

Aprīlī un maijā vairāk laika jāatvēl savas Vese***as stiprināšanai. Var plānot tālākus vai tuvākus ceļojumus.

Labvēlīgi apstākļi mājas un darba vides interjera uzlabošanai vai izveidošanai. Jūnijā veiksme darījumu jomā. Var pirkt vai pārdot automašīnu. Ieteicams aktīvs dzīvesveids. Jūlijā un augustā veidosies spriedze, tāpēc ieteicams doties atvaļinājumā un pēc aktīvas darbošanās perioda atpūsties. Pēc iespējas vairāk jāuzturas svaigā gaisā un jālieto dabiski produkti. Darījumiem un līgumu slēgšanai apstākļi nav labvēlīgi.

Jāvelta vairāk laika un uzmanības savai ģimenei.

Septembrī un oktobra pirmajā pusē ieteicams pievērsties sevis izglītošanai un pilnveidošanai.

No oktobra vidus līdz gada beigām pieaugs izdevumi, tāpēc pārdomāti jāplāno pirkumi. Var rasties sarežģījumi ar transportlīdzekļiem. Veidosies spriedze partnerattiecībās. Labvēlīgi apstākļi iesāktu darbu veiksmīgai pabeigšanai, izvirzītā mērķa sasniegšanai.

DVĪŅI

Šajā gadā Dvīņiem kāpumi mīsies ar kritumiem. Gada sākumā veiksies finanšu darījumos un jomās, kur vajadzīga radoša pieeja, toties spriedze sirdslietās. Janvārī nāksies paļauties uz saviem spēkiem. Februārī un martā varēs atvilkt elpu un mazliet atpūsties, jo daudzas lietas sakārtosies pašas no sevis. Šis ir piemērots laiks ceļojumiem, jaunu vaļasprieku apgūšanai un kopīgiem pasākumiem ar draugiem.

No aprīļa līdz maija vidum viss ritēs savu gaitu. Tā kā būs jūtams spēku izsīkums, ieteicams veltīt uzmanību Vese***as sakārtošanai un stiprināšanai. Maija vidū radīsies sajūta, ka apkārtējie nevēlas sadarboties, tāpēc veidosies iekšēja spriedze un neapmierinātība. Šī iemesla dēļ līdz jūlijam ieteicams pievērsties tiem darbiem, kurus iespējams veikt pašu spēkiem.

No jūlija līdz augusta vidum kopējā situācija jūtami uzlabosies. Piemērots laiks līgumu slēgšanai, finanšu darījumiem un jaunu darbu uzsākšanai. Ieteicams izvairīties no konfliktsituācijām. Augustā un septembrī nav labvēlīgi apstākļi kā jauna uzsākšanai.

Oktobris būs pēdējais mēnesis šajā gadā, kad ir labvēlīga situācija darījumiem un finanšu operācijām. Sākot no novembra, atkal pieaugs spriedze. Lai visu paspētu, pārdomāti jāplāno laiks un veicamie pienākumi. Gada nogalē jācenšas izvairīties no steigas, jo palielināsies risks gūt traumas.

VĒZIS

Gada otrā puse būs veiksmīgāka nekā pirmā, tāpēc Vēzim nāksies pārdomāti plānot savu laiku un darbus, lai taupītu gan spēkus, gan naudu. No janvāra līdz marta vidum nav piemērots laiks kardinālu pārmaiņu veikšanai vai spontāni radušos ideju realizēšanai. Nav labvēlīgi apstākļi finanšu operācijām un līgumu slēgšanai. Piemērots laiks relaksējošām procedūrām, meditācijai, jogai u. tml.

No marta vidus līdz aprīļa vidum būs iespēja saņemt citu atbalstu un palīdzību, tāpēc var iesaistīties kopīgos projektos. Ja lūgsiet, tad saņemsiet draugu padomu un atbalstu.

No aprīļa vidus līdz jūnijam valdīs spriedze un sarežģīta situācija. Jācenšas apvaldīt emocijas un izvairīties no nepārdomātu lēmumu pieņemšanas. Tas var novest pie zaudējumiem vai problēmām attiecībās, kas var beigties pat ar šķiršanos. Jūnijā situācija uzlabosies. Vēlams atvēlēt laiku atpūtai un Vese***as sakārtošanai. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Ar naudu jārīkojas pārdomāti, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi.

Ar jūliju spriedze mazināsies, kopējā situācija uzlabosies. Līdz septembrim veiksies tie darbi un projekti, kas paveicami īsā laika periodā. Var slēgt līgumus un kārtot dokumentus.

No septembra līdz decembrim Vēzis var paļauties uz intuīciju. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Labāk turēties pie pārbaudītām vērtībām. Decembrī Vēzis varēs atvilkt elpu un svētku noskaņā sagaidīt nākamo gadu.

LAUVA

Gada sākums Lauvai būs daudzsološs. Veiksies it visā. Tomēr nav ieteicams darīt vairākus darbus vienlaikus, jo tas paņems daudz enerģijas un ietekmēs gan darba kvalitāti, gan rezultātu. Februārī jākoncentrējas uz svarīgāko, jo būs jūtams enerģijas apsīkums. Var rasties problēmas ar autotransportu un elektroierīcēm.

Jāuzmanās aizpildot un parakstot dokumentus. No marta līdz jūnijam labs laiks darījumiem, darba maiņai vai darba apstākļu uzlabošanai. Veiksies juridisku jautājumu kārtošanā. Labas iespējas izveidot sadarbību ar ārzemju partneriem. Piemērots laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un ārzemju ceļojumiem. Jūnijā spriedze iezagsies partnerattiecībās, var būt pat sajūta, ka paši tuvākie cilvēki ir Lauvu nodevuši.

No jūlija līdz oktobra vidum viss ritēs savu gaitu bez problēmām. Var doties brīvdienās un kārtīgi izgulēties. Piemērots laiks Vese***as sakārtošanai un stiprināšanai, arī dziednieciskām procedūrām. Viss, kas saistīts ar peļņas iespējām, jāpaveic līdz septembrim.

No oktobra vidus līdz decembrim būs šī gada sarežģītākais periods, kad jātaupa gan spēki, gan nauda. Novembris nav piemērots kardinālām pārmaiņām un darījumiem ar nekustamo īpašumu. Decembrī var rasties problēmas ar transportlīdzekļiem. Labvēlīgi apstākļi kultūras pasākumu apmeklēšanai un pasākumiem kopā ar bērniem un ģimeni.

JAUNAVA

Gads kopumā bez lieliem kāpumiem un kritumiem. Katrs, kas gatavs darboties, gūs panākumus. No janvāra līdz marta vidum nedrīkst neko atstāt pašplūsmā, citādi radīsies zaudējumi. Nav piemērots laiks līgumu slēgšanai, darba maiņai un radikālām pārmaiņām. Jārūpējas par savu veselību.

No marta vidus līdz maijam viss sāks ritēt ātrāk. Iespējams, palielināsies darba apjoms. Būs labvēlīgi nosacījumi līgumu slēgšanai un darījumiem. Pirms parakstīšanas uzmanīgi jāizlasa dokumenti. Aprīļa otrajā pusē un maijā veidosies spriedze darbā, tāpēc jāvelta uzmanība tiešajiem pienākumiem. Nav piemērots laiks automašīnas iegādei vai pārdošanai. Maija sākumā veiksies darījumi ar nekustamo īpašumu.

Jūnijā var veidoties neliels haoss, tāpēc, pirms ko darīt, jāpārliecinās, vai pareizi saprasts teiktais. Mēneša otrajā pusē viss atrisināsies un nostāsies savās vietās. Veiksies sirdslietās. Labs laiks kopīgiem pasākumiem ar draugiem un domubiedriem. Var lūgt palīdzību vai nodarboties ar mecenātismu.

No jūlija līdz oktobrim būs šī gada saspringtākais laiks. Būs jūtama spriedze partnerattiecībās gan mājās, gan darbā; it sevišķi augusta beigās un septembra pirmajā pusē. Jācenšas izvairīties no konfl ikta ar tiesībsargājošo institūciju pārstāvjiem.

Gada pēdējā ceturksnī spriedze mazināsies, viss atgriezīsies ierastajā ritmā. Jāizvairās no alkohola lietošanas. Gada nogali vēlams pavadīt ģimenes lokā.

SVARI

Gads iesāksies ar aktīvu darbošanos. Pirmajos četros mēnešos darāmo darbu būs vairāk nekā tam atvēlētais laiks. Tāpēc viss pārdomāti jāplāno un jānosaka prioritātes. Jākontrolē pašsajūta un Vese***as stāvoklis. Svarīgi ir atpūsties un labi izgulēties. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu.

Maijā veiksies viss, kas saistīts ar darbu, kvalifikācijas paaugstināšanu, dokumentu kārtošanu un ceļošanu. Nav ieteicams veikt kardinālas pārmaiņas vai darījumus ar nekustamo īpašumu. No jūnija līdz jūlija vidum atkal pieaugs spriedze – darbā attiecībās ar priekšniekiem un arī padotajiem vai arī personiskajās attiecībās. Šajā laika periodā vairāk jāuzturas svaigā gaisā. Ieteicamas ūdens procedūras un masāžas.

No jūlija vidus līdz septembrim būs iespējams atvilkt elpu un nedaudz atpūsties, jo viss bez sarežģījumiem ritēs savu gaitu. Piemērots laiks garderobes atjaunošanai, kultūras pasākumu apmeklēšanai, lai tiktos ar draugiem un pakāptos pa karjeras kāpnēm. No septembra līdz novembrim jāpievērš uzmanība pašsajūtai, jo var rasties Vese***as problēmas. Nav ieteicams slēgt līgumus vai sākt jaunus darbus. Jāraugās, lai visu paspētu laikā.

Gada izskaņā darāmā būs daudz, tomēr mazās ikdienas veiksmes sniegs prieku un gandarījumu.

Lasi vēl: 2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Čūskas gadā

SKORPIONS

No janvāra līdz marta vidum labvēlīgi apstākļi jebkura veida darbībai – viss, ko šajā laikā uzsāks un darīs, jau tuvākajā nākotnē nesīs peļņu. Nauda jātērē pārdomāti, jāizvairās no lieliem ieguldījumiem vai pirkumiem.

No marta vidus līdz maija vidum veicamā darba apjoma dēļ radīsies spriedze, kas var ietekmēt partnerattiecības darbā un biznesa jomā. Lai mazinātu spriedzi, katra radusies situācija jārisina laikus, neatliekot uz vēlāku laiku. Piemērots laiks pieredzes braucieniem un reklāmas pasākumiem.

No maija vidus līdz jūlijam būs nākamais aktīvais periods, kad var radoši darboties un gūt panākumus. Spriedzi var radīt sirdslietas, tāpēc pirms uzsākt flirtēšanu, labi jāpadomā par iespējamām sekām. Jūlijā un augustā rūpīgi jāseko līdzi visam notiekošajam, lai laikus pamanītu un novērstu kļūdas. Tas, ko uzskatām par sīkumu, vēlāk var izrādīties problēma. Iespējamas problēmas ar transportlīdzekļiem.

No septembra līdz gada nogalei būs labvēlīgi apstākļi, lai visu laikus izplānotu un paveiktu. Tas, ka dzīve nerada sarežģījumus, nenozīmē, ka veicamos darbus un pienākumus var atstāt pašplūsmā. Oktobrī un novembrī jārūpējas par savu pašsajūtu. Ieteicams apmeklēt SPA procedūras vai doties ārzemju ceļojumā uz kādu no dienvidu valstīm.

STRĒLNIEKS

Janvārī Strēlnieku kaitinās rutīna un dzīves vienveidība, jo viņš ilgosies pēc pārmaiņām un kaut kā jauna. Lai mazinātu iekšēja diskomforta sajūtu, var apmeklēt kultūras pasākumus vai apgūt jaunu vaļasprieku. Nav piemērots laiks darījumiem un līgumu slēgšanai.

No februāra līdz aprīļa vidum būs aktīvs darbošanās laiks, kad var uzsākt ko jaunu. Jābūt uzmanīgiem, sastādot līgumus un parakstot dokumentus, jo iespējamas paviršības un neuzmanības kļūdas. No aprīļa vidus līdz jūlijam pieaugs spriedze gan darbā, gan mājās. Lai visu paspētu, pārdomāti jāveic plānošana. Iespējami pārpratumi, tāpēc jācenšas izteikties skaidri un saprotami. Jāapvalda emocijas.

Jūlijā sakārtosies darba lietas un būs redzami pirmie rezultāti, turpretī ģimenē var saasināties attiecību jautājumi. Būtu vēlams nodalīt ģimenes lietas no darba lietām, citādi cietīs darba kvalitāte. Augustā daudz kas atrisināsies pats no sevis. Labs laiks, lai kārtotu dokumentus, slēgtu līgumus.

Augusta otrajā pusē jāuzmanās uz autoceļiem, jo pastāv avāriju risks. Sākot ar septembri un līdz pat gada beigām rūpīgi jāseko līdzi notiekošajam, jo viss, kas tiks atstāts bez uzraudzības, radīs spriedzi un satraukumu. Nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu un doties ceļojumos ārpus Latvijas. Gada nogali ieteicams pavadīt kopā ar ģimeni.

MEŽĀZIS

No gada sākuma līdz marta vidum pārdomāti jāplāno darbi. Jāizvērtē, vai tas, ko dara, atmaksājas. Tas, ko darīs ar piespiešanos, bez patikšanas, nesīs zaudējumus. Jaunus darbus pagaidām labāk nesākt. No marta vidus līdz jūnijam iespējamas pārmaiņas darba jomā. Ir iespēja uzlabot savus dzīves un darba apstākļus. Izklaidēm šis nav piemērots laiks. Jāatturas no spontānas rīcības, jārīkojas pārdomāti.

Maijā labs laiks reklāmas pasākumiem un prezentāciju rīkošanai. Jāvelta uzmanība savam Vese***as stāvoklim. Jūnijā un jūlijā jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai. Pārdomāti jāplāno laiks, citādi radīsies spriedze un neapmierinātība. Jāatvēl laiks atpūtai un jāuzkrāj spēki. No septembra līdz gada beigām veiksies it visā.

Septembrī var veikt inventarizāciju gan darbā, gan mājās, atbrīvojot vietu jaunām lietām. Piemērots laiks kultūras pasākumu apmeklēšanai.

Oktobrī var pievērsties sevis izglītošanai, redzesloka paplašināšanai un jaunas pieredzes gūšanai. Jācenšas samazināt izdevumus. Novembrī un decembrī veidosies situācija, kad idejas var pārvērst naudā. Jārīkojas mērķtiecīgi un pārliecinoši.

Gada izskaņā ieteicamas relaksējoši dziednieciskas procedūras. Nav piemērots laiks ārzemju ceļojumiem un lielu masas pasākumu apmeklēšanai.

ŪDENSVĪRS

Kopumā gads veiksmīgs, lai realizētu idejas un iecerēto. Svarīgākās lietas ieteicams plānot gada pirmajā pusē, jo gada nogalē situācija kļūs sarežģītāka. Uz vēlāku laiku atliktie darbi paliks nepaveikti.

Janvārī un februārī nedrīkst sevi pārslogot, citādi cietīs Vese***a. Ārējam izskatam un prasmei komunicēt ar apkārtējiem būs svarīga loma panākumu gūšanā. Labs laiks darījumiem un līgumu slēgšanai. Martā un aprīlī veiksies viss, kas prasa koncentrēšanos un situācijas stabilizēšanu. Jāizvairās no neplānotiem tēriņiem un izklaides pasākumu apmeklēšanas.

Martā var būt problēmas ar automašīnām. No maija līdz jūnija vidum būs labi apstākļi, lai gūtu panākumus darbā. Var rasties sarežģījumi sirdslietās. Ūdensvīra rīcība vai uzvedība partnerattiecībās var tikt pārprasta. No jūnija vidus līdz septembrim jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai, jo pieaugs darba apjoms un spriedze. Jācenšas apvaldīt emocijas un neuzspiest citiem savu gribu.

Septembrī un oktobrī būs labvēlīgi apstākļi, lai atvilktu elpu un uzkrātu spēkus. Var doties ceļojumā, apmeklēt kultūras pasākumus vai SPA procedūras. Labs laiks līgumu slēgšanai un darījumiem.

Novembrī un decembrī pieaugs spriedze laika trūkuma dēļ, tāpēc nāksies visu pārdomāti plānot. Nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu un veikt lielus pirkumus. Jāatvēl laiks atpūtai.

ZIVIS

No janvāra līdz aprīlim viss ritēs savu gaitu. Janvārī nav ieteicams doties ceļojumā vai kārtot juridiskus jautājumus. Piemērots laiks, lai paplašinātu redzesloku vai lūgtu padomu attiecīgās jomas speciālistiem. Februārī un martā jāvelta uzmanība savai pašsajūtai un Vese***as stāvoklim.

Aprīlī būs laba situācija jaunu projektu uzsākšanai, līgumu slēgšanai un darījumiem. Maijā un jūnijā pieaugs spriedze. Darāmo darbu būs vairāk nekā tiem atvēlētā laika. Var rasties problēmas ar transportlīdzekļiem. Šajā laikā nav ieteicams uzsākt ko jaunu.

Jūlija pirmajā pusē būs neliels atelpas brīdis, kad var sakārtot lietas un atpūsties. No jūlija vidus līdz pat oktobrim būs spriedze, kad jāapvalda emocijas un jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai. Augustā domstarpības var rasties ar partneriem, tāpēc savi nodomi jāpauž skaidri un saprotami. Darbā jāizvairās no citu aprunāšanas, jo var nokļūt nepatīkamā situācijā.

Septembrī rūpīgi jāizlasa parakstāmie dokumenti – ja kaut kas paliks nepamanīts, tas vēlāk sagādās nepatikšanas. Jāizvairās no steigas. Sākot ar oktobri, situācija pakāpeniski uzlabosies un tāda saglabāsies līdz gada beigām.

Šajā periodā vajag izbrīvēt laiku atpūtai, ceļojumiem un kultūras pasākumu apmeklēšanai. Labs laiks līgumu slēgšanai, darījumiem un jaunu projektu uzsākšanai. Veiksies sirdslietās.

Avots:

la.lv

Leave a Comment