Pret kukaiņiem un skaudīgām draudzenēm: kāpēc izkaisīt sāli uz sliekšņa

Tiek uzskatīts, ka mums pazīstamajām garšvielām piemīt maģiskas īpašības, tāpēc dažkārt sāli var redzēt nevis uz galda, bet gan uz sliekšņa.

Pirms dažiem gadsimtiem sāls bija rets un ļoti vērtīgs produkts. Kopš seniem laikiem tai piedēvēja vairākas maģiskas īpašības. Tika uzskatīts, ka ar to var “uzlādēt” kā pozitīvu, tā arī negatīvu enerģiju, izmantot kā aizsardzības rīku vai līdzekli ļauno nodomu īstenošanai.

Kāpēc sāls jāuzber uz sliekšņa – mājas attīrīšana

Šī garšviela var palīdzēt ne tikai attīrīt domas, bet arī burtiski aizbiedēt nelabvēli. Cilvēki tic, ka cilvēkam ar ļaunām domām sāls uz sliekšņa var burtiski “sadedzināt kājas”. Lai sāls iedarbotos spēcīgi, ieteicams pār to lasīt uz labu vērstas lūgšanas un aizlūgumus. Jāņem vērā, ka rituālu veikšanai ar sāli jābūt slepenai – citādi, kā uzskata cilvēki, visa maģija var “pazust”.

Lasi vēl: Vispār bez eļļas: kā cept kartupeļus, lai tie būtu gan garšīgi, gan maksimāli nekaitīgi

Sāls aizsardzība no kukaiņiem

Ir ļoti praktisks izskaidrojums tam, kāpēc sāli kaisa uz sliekšņa. Tas īpaši attiecas uz tiem, kas dzīvo privātmājās vai daudzstāvu vai daudzdzīvokļu namu pirmajos stāvos. Šo garšvielu izmanto kā aizsardzību pret kukaiņiem, kas mājoklī var iekļūt no ielas, piemēram, skudrām vai blusām.

 

Leave a Comment