Pretīgi, ko nodara “netīra” kokaīna lietošana ķermenim! (Brīdinām, nepatīkami skati!)

Ja tu kokaīnu iegādājies Apvienotajā Karalistē, pastāv 80% varbūtība, ka tas atjaukts ar veterināro prettārpu līdzekli, kas liek cilvēka miesai pūt.

Spēcīgais govju un zirgu prettārpu līdzeklis, levamizols, ļoti bieži tiek izmantots, lai atjauktu A klases narkotikas, bet blakusefekti ir biedējoši.

Kāds gadījums atklāj šokējošo patiesību par narkotiku lietošanas sekām. Ār*ti mēģināja palīdzēt sievietei ar atvērtiem ādas bojājumiem, kā arī smagas pakāpes vēdera un locītavu sāpēm, tomēr, viņus izbrīnīja šo simptomu iespējamais cēlonis.

puvenis2

Pēc tam, kad tika veikts narkotiku tests, ārstu komanda saprata, ka sievietes stāvokli izraisījis levamizola piejaukums kokaīnam, kuru sieviete lietojusi.

Saindēšanās ar levimizolu var izraisīt atvērtu brūču rašanos, ādas krāsas maiņu un puvi pēc tam, kad tiek pārtraukta As**s padeve ausīs, degunā vai pirkstos.

Ķīmiskās vielas patērēšana var novest pie balto As**sķermenīšu skaita pazemināšanās, kas cilvēku padara uzņēmīgāku pret dažādām saslimšanām.

puvenis3

Aptuveni 10% no šiem pacientiem mirs no smagas formas infekcijām. Viņi apkārt staigā kā bumba ar laika degli.

Ir ārkārtīgi svarīgi, lai pacienti būtu godīgi pret sevi un ārstiem, lai tie spētu pēc iespējas ātrāk piemeklēt pareizās zāles.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">dumis</cite>

    Katrs pats ir sava likteņa lēmējs un laimes kalējs. Un par sītiem apdalītajiem nav jāuztraucās, tā ir dabas dabīgā atlase tāpat kā dzīvnieku un augu pasaulē.

  • <cite class="fn">Biezpiena Kurpes</cite>

    Jāpērk tikai labs koks no uzticamiem dīleriem!

  • <cite class="fn">Konts Dzēsts</cite>

    neviens koks nav labs.. cilveks nevar paredzet kadas blakus paradības viņam var rasties no jebkādām vielām,kā reaģēs ķermenis!! – tāpat kā no zālēm!! Jeb pat no arbūza – kaut kur pat bija atgadījums, kad ģimene apēda arbūzu un nomira puisēns, tik vien kā no arbūza… tākā padomājiet pirms lietojiet jebkāda veida vielas. tas var izmainīt jūsu dzīves..pat iestāties paralīze…

  • <cite class="fn">mārtiņs</cite>

    Citi izsviež naudu lai uzlabotu veselību citi lai sabojātu 😀

Leave a Comment