Priekšnojautas noslēpums, ko apdāvinātie cilvēki jums nestāsta!

Vārds „priekšnojauta” nozīmē dažādas enerģiskas vibrācijas, ko izstaro objekts, kas parāda patieso krāsu sajūtas vai pieskāriena veidā.

Mums bieži ir jāpaskaidro, ka mums nepatīk kāda “vibrācija”, vai kāds rada labu “atmosfēru”. Vārdu lietošana šādā veidā izsaka, kā mēs saistāmies ar kādu citu personību.

Ja jūs jau iepriekš teicāt kaut ko līdzīgu, vai tas bija pozitīvs vai negatīvs paziņojums? Atkarībā no sajūtas, vibrācija izstaro enerģiju. Lai gan abām ir tāda pati nozīme, priekšnojauta / atmosfēra atspoguļo metafiziku, bet „enerģija” atspoguļo kaut ko vairāk zinātnisku.

„Priekšnojautas” noslēpums ir tāds, ka cilvēki ar īpašām spējām balstās uz to, ko viņi jūtvai redz, un to, ko viņu sestā sajūta uztver, izmantojot vibrācijas no objekta.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Viņi arī nesaka, ka šīm vibrācijām ir noteiktas krāsas, pamatojoties uz redzamo tēmu.

Jūs varat brīnīties, kā vibrācijām var būt krāsa, kā to var sajust un neredzēt. Tas ir viss triks. Vibrācijas / priekšnojautas krāsa atklāj cilvēka patieso sevi.

Jūs nevarat mainīt vibrāciju, jo tas tiek izstarots dabiski. Šī ir ļoti sarežģīta procedūra, lai analizētu cilvēka vibrāciju, un tas prasa īpašu apmācību.

No šīs krāsas mēs varam noteikt, vai vibrācija ir pozitīva vai negatīva, un mēs varam arī uzzināt informāciju par šo tēmu attiecībā uz viņu vēlmēm un morālajām tendencēm.

Cilvēki ar īpašām psihiskām spējām atturas atklāt šīs detaļas sabiedrībai, jo tā ir diezgan sarežģīta ideja. Lielākā daļa cilvēku domā, ka cilvēki ar īpašām spējām iedala cilvēkus labos un sliktos, pateicoties viņu zināšanām par vibrācijām, tādējādi radot diskrimināciju.

Tomēr vibrāciju izpratnei ir savs īpašs skaistums, tas ir intīms un magnētisks.

avots: esotericblog

Leave a Comment