Lūk, ko tavs īkšķa garums var pastāstīt par tavu personīgo dzīvi!

Paskaties uz šo attēlu un atlasiet opciju, kas tev atgādina tavu īkšķi! Pēc izvēles izdarīšanas ritiniet uz leju, lai redzētu rezultātu!

1. Abas īkšķa puses ir vienādas.

Ja abas īkšķa puses ir vienādas, tas nozīmē, ka tu esi mierīga un līdzsvarota persona. Tā kā tu diez vai parādīsi savas emocijas un parādāīsi savas jūtas, tavam partnerim var būt grūti saprast tavu attieksmi, un tas jūtas apmulsis! Jums nepatīk drāma, tu dod priekšroku, ja viss ir stabils, kas dažreiz var maldināt tavu partneri. Dod savam partnerim iespēju uzzināt, kā tu jūties pret viņu, tas noteikti uzlabos jūsu attiecības!

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

2. Augšējā puse ir lielāka nekā zemāka

Tas nozīmē, ka esat uzticīgs un bezcerīgi romantisks. Kad esat attiecībās, tu esi ļoti uzticīgs savam partnerim un mīl viņu ar visu sirdi. Diemžēl tava kaislīgā daba var būt pārlieku milzīga tavam partnerim, ja tu nedod viņam personīgo telpu, kas viņam nepieciešama.

3. Augšējā puse ir mazāka par zemāko

Tas nozīmē, ka esi godīgs un uzticams partneris. Tu mēdz kontrolēt savas emocijas. Tev patīk domāt loģiski un visbiežāk pieņemt lēmumus, balstoties uz vairākiem iemesliem nekā uz jūtām. Turklāt attiecībās tu vienmēr pieņem lēmumus ļoti lēni. Tas var apbēdināt tavu partneri!

avots: esotericblog

Leave a Comment