Priesteris Mediņš sašutis – bērni nedrīkst mazgāt grīdu, tīrīt kartupeļus, bet uztaisīt bērnus viens otram drīkst (+ VIDEO)

Raidījumā “Riga TV 24” priesteris Andrejs Mediņš sašutis runā par pašreizējo situāciju ar bērnunama bērniem: “Mēs runājam par bērnu tiesībām, ka bērni nedrīkst strādāt, viņi nedrīkst mizot kartupeļus, nedrīkst noslaucīt tāfeli un mazgāt grīdu, bet deviņu un desmit gadu vecumā uztaisīt bērnu viens otram – drīkst.

Es domāju, ka visa mūsu izglītības sistēma ir “pilnīgs čau”, jo visus šos gadus es tieku aicināts uz internātskolām, kur pamatā masu veido bērnunama bērni. Tur mēs redzam drausmīgu “trulismu”, viņi dzīvē nav spējīgi nekam – ne darīt, ne uzdrīkstēties – viņi tik “sažļambāti”.

Lasi arī: Māte neredzēs, kā izaug viņas trīs bērni, jo viņa katru nedēļu darīja šo it kā nekaitīgo lietu

Un ja mēs šodien runājam par to, ka ņemt nost bērnunamus, es nezinu, cik ir Latvijā cilvēku, kuri būtu spējīgi riskēt lauzt šo intelektu un domāšanu, kas ir “iekāčāts” šajos nabaga bērnos – viņš jau tā ir bārenis, viņš tā jau neko nevar un arī neko nedarīs. Tagad viņam palīdzēt kaut ko noticēt un darīt ir pilnīgi neiespējami.”

 

Avots:

Leave a Comment