Princeses Diānas brālis dalījies ļoti aizkustinošā stāstā par māsu

“Diānas balvas” pasniegšanas ceremonijā Čārlzs atklāja, ka droši vien bijis viens no pirmajiem, kas izjutis Diānas laipnību. Uzsākot skolas gaitas Kinga Linna skolā Norfolkā, viņa vecākā māsa rūpējās par brāli ļoti īpašā veidā.

1467742409-syn-hbu-1467734198-gettyimages-3087787

“Kad pienāca mana pirmā skolas diena, skolas pārzine, kuras klasē mācījās Diāna atzina, ka todien Diānu nekādi nevarēja disciplinēt, viņa knosījās un stostījās, nespējot pievērst uzmanību mācībām,” Spensers pastāstīja. Skolotāja teica Diānai: “Labi, aizej paskaties, kā viņam sokas.” Un viņa devās ārā no klases, lai apciemotu mani stundas laikā. Pēcāk Diāna skolotājai teica: “Viņam viss kārtībā.” Viņai vienmēr piemita patika pret maziem bērniem.

“Diānas balva” tiek pasniegta jauniem cilvēkiem, kuri palīdzējuši padarīt citu cilvēku dzīves labākas, princeses piemiņas mantojums tiek nodots jau gandrīz divas desmitgades kopš Diānas Nā*es 1997. gadā.

“Man kā viņas brālim viena no lielākajām traģēdijām būtu tas, ka Diānas vārds pazustu un viņu neviens vairs neatcerētos,” Spensers paziņoja ceremonijas laikā. “Diānas piemiņai veltīti daudzi pasākumi , bet šis ir man personiski vistuvākais, šādi Diānas vārdu tālāk nes jaunās paaudzes, turpinot viņas iesākto. Paldies visiem, kas šādi rīkojas.”

 

Leave a Comment