Humoram: Problēmas, ar kurām saskaras tikai mazo krūšu īpašnieces

19fehuyrb23nljpg

Sievietēm ar mazākām krūtīm ir vairākas priekšrocības, tomēr ir skaidrs, ka tam arī ir savi mīnusi.

Mazliet ar humora piedevu – salīdzini, vai tev ir jāsaskaras ar līdzīgām problēmām.

 

Skolas laikā tu pirkti pašu mazāko krūšturi, bet tas tomēr vēl aizvien bija par lielu. Diemžēl tā ir taisnība. Un tavi skolas biedri nevienu reizi vien ir pamanījuši tavus krūšu galus, jo krūtis visu krūšturi neaizpilda.

giphy

Runājot par skolu, 18 gados tu tā vien gaidīji, kad beidzot pienāks brīdis, kad tās izaugs, bet…lai arī ir pagājis krietni ilgāks laiciņš, izskatās, ka viņi ir aizmirsuši, ka būtu jāaug.

Tu nopietni esi apdomājusi pavisam dīvainas krūšu audzēšanas metodes. Krūšu palielināšanas tabletes, tūlītēji estrogēna bagātinātāji, kāpostu ēšana. Tu, iespējams, esi izmēģinājusi to visu, bet diemžēl nekad no tā nestrādā.

Milzīga push-up krūštura vilkšana uz pirmo randiņu šķiet kā nelietīgs triks. Protams, tie tajā brīdī izskatās satriecoši… bet, kad pirmo reizi šim brīnumam ir jātiek novilktam… tu ceri, ka viņš ir čalis, kuram labāk patīk dibeni.

giphy (1)

Peldkostīmu pirkšana sagādā divtik lielas grūtības. Nevienam pārāk nepatīk iegādāties peldkostīmus, tomēr, ja tev vēl ir īpaša izmēra krūtis, tev ir jāizliecas vēl vairāk pozās nekā Kendelai Dženerei, lai pārliecinātos, ka nekas nekur nespīd laukā un ar šo peldkostīmu būs droši pārvietoties.

Un, kad beidzot esi nokļuvusi baseinā vai pludmalē, tevi copē 15 gadīgi puikas. Un tā nav tava vaina, ka izskaties pēc meitenes no kāda Disneja seriāla.

giphy (2)

Tev saka, ka vēl pastāv iespēja, ka tavas “meitenes” izaugs. Bet tas, pēc tavām domām, ir iespējams tikai tad, ja veiksi krūšu palielināšanas operāciju.

Tu nespēj. Pārstāt. Skatīties. Uz citu sieviešu krūtīm. Tu pat esi centusies tos kārtīgi aptaustīt.

Avots: womansday.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Var jau arī palikt stāvoklī. Krūtis paliks lielākas. Man palika sajūsmā es par to neesmu. Gribš atpakaļ iepriekšējo izmēru.

Leave a Comment