Profesija pēc dzimšanas datuma, kas tev atnesīs labklājību

Piepildot savu likteni, cilvēks neizbēgami kļūst bagātāks. Un tas ir neapstrīdams fakts. Cilvēka raksturojums pēc dzimšanas datuma palīdz saprast, uz kuru pusi virzīties profesijā un dzīvē. Cik žēl, ka es to nezināju savos skolas gados, kad lēmu par profesijas izvēli.

Ja esi dzimis 1., 10., 19., 28. vai janvārī/oktobrī, Tev ir piemēroti vadošie amati, darbs valsts struktūrās, IT jomā, darbs ar zīmēm un cipariem. Tādas profesijas kā jurists, orators, TV diktors, pārdošanas menedžeris, administrators jums ir lieliski piemērotas. Ir arī vērts pievērst uzmanību finanšu, apdrošināšanas, banku un investīciju jomai.

Tu esi līderis, kurš prot vadīt cilvēkus, prot skaitīt un aprēķināt ienākumus, izdevumus un turpmāko rīcību. Tu esi atbildīgs un spējīgs vadīt.

Ja esat dzimis 2., 11., 20., 29. vai februārī/novembrī, tad jums jāiesaistās psiholoģijā, koučingā, astroloģijā un dziedniecībā. Jūs varat strādāt ar dzīvniekiem un bērniem. Jūs zināt, kā izveidot ģimenes uzņēmumu un labi strādāt partnerattiecībās. Uz jūsu pleca ir arī pedagoģija, kulinārija, diplomātija, žurnālistika un māksla.

Lasi arī: No rītiem pārstāju nokasīt aizsalušus auto logus, vakarā noslauku ar vienu vienkāršu līdzekli

Var izveidot izcilu mākslinieku, stilistu, sabiedrisko attiecību vadītāju vai sportistu (pēdējais tikai tiem, kas dzimuši 11., 29. vai novembrī). Jebkurā kompānijā tu parādies kā neformāls vadītājs, uzticams partneris, kurš pat intuitīvi jūt un saprot cilvēkus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem datumiem

COMMENTS

Leave a Comment