Prognoze 2023. gada 1. novembrim: Vērsi sagaida veiksmīgas sarunas, Jaunavu – nelabvēļi uz ceļa!

♌ Lauva

Trešdien šad tad sastapsities ar negatīviem cilvēkiem. Sūdzības, pretenzijas, neapmierinātība ar dzīvi kopumā – apkārtējie centīsies to visu “izsūkt” uz jums. Centieties ātri pabeigt lietas un dodieties uz vietu, kur varat būt vienatnē, prom no visiem.

♍ Jaunava

Trešdien tev būs grūta diena – kāds vēlēsies tevi izprovocēt uz strīdu, turklāt publiski, lai citu priekšā tevi parādītu nelabvēlīgā gaismā. Šajā gadījumā vispareizākais ir tiešais ceļš. Pastāstiet provokatoram, lai viņš meklē citu priekšmetu, un ļaujiet viņam izskatīties strīdīgs, nevis jūs.

♎ Svari

Trešdien kāds mēģinās izdarīt spiedienu uz jūsu sirdsapziņu, žēlumu un līdzjūtības sajūtu, bet tas, ka šī cilvēka mērķi ir tālu no labi, būs redzams ar neapbruņotu aci. Neļaujiet viņiem “uzkāpt uz galvas”, un, ja jūsu pretinieks kļūst dusmīgs un ķeras pie šantāžas vai apvainojumiem, ātri pārtrauciet sarunu.

♏ Skorpions

Trešdien var sastapt kādu, kam patīk staigāt pāri galvām. Nebaidieties no konfliktiem, dažreiz labs strīds ir labāks par sliktu mieru, iestājieties par savām tiesībām. Parādiet nekaunīgajam cilvēkam, ka jūs neapdraudēsit savas intereses un esat gatavs tās aizstāvēt, pretējā gadījumā viņš atradīs veidu, kā jums pārkāpt pāri.

♐ Strēlnieks

Trešdien nemierīgais Strēlnieks nav līdzīgs viņam pašam – esi gatavs ķerties pie sarežģītiem, juceklīgiem uzdevumiem, meklēt veidus, kā tos atrisināt līdz uzvarošam rezultātam. Būtu grēks palaist garām šo iespēju, jo rīt tava nevaldāmā enerģija neļaus tev nosēdēt uz vietas. Vakarā dodieties pastaigā, “iztīriet” smadzenes pirms gulētiešanas.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

♑ Mežāzis

Šodiena ir labvēlīga visām dzīves jomām – spēsi uzrādīt izcilus sniegumus darbā, veiksies vienoties un spēsi vienoties ar tiem, ar kuriem iepriekš tas nebija iespējams. Un pēcpusdienā jūs, visticamāk, satiksit cilvēku, kurš liks jūsu sirdij pukstēt straujāk.

♒ Ūdensvīrs

Pretrunīga diena, kad, no vienas puses, vajag būt maksimāli aktīvam, no otras puses, nevis rīkoties spontāni, bet pārdomāt katru soli. Lai gūtu panākumus un nepieļautu kļūdas, nosaki šodienas svarīgāko mērķi, sastādi plānu un tikai tad rīkojies.

♓ Zivis

Jūsu garīgā aktivitāte šodien ir augsta, ko nevar teikt par fizisko aktivitāti. Nepiespiediet sevi rīkoties; veltiet dienu pārdomām vai citām aktivitātēm, kas prasa tikai intelektuālu piepūli. Tāpat saņemsi informāciju, kas būs rūpīgi jāpārdomā.

Leave a Comment