Zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: kādam tas sola melnās līnijas beigas!

Rudens tuvojas beigām, tāpēc ir pienācis laiks uzzināt, kas mūs sagaidīs novembra mēnesī. Zvaigžņu eksperti šobrīd ir devuši svarīgus padomus visām Zvaigžņu zīmēm, tāpēc centies ievērot šos ieteikumus, lai retāk nonāktu sarežģītās situācijās un ātrāk no tām izkļūtu.

Šomēnes redzēsim melnās svītras beigas un labvēlīga perioda sākumu, pateicoties spēcīgajām Merkura un Venēras pozīcijām. Venēra kļūs spēcīga 8. novembrī, pārejot uz Svaru zīmi, bet Merkurs 10. datumā, pārejot uz Strēlnieka zīmi. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka, pateicoties tam, jums un man būs daudz vieglāk atbrīvoties no  sliktām domām, kas nozīmē padarīt savu dzīvi labāku un sev laimīgāku.

Auns

Aunam būt pašam šobrīd nav tendence, jo pārmērīga impulsivitāte un drosme var negatīvi ietekmēt viņu darbu un saziņu ar cilvēkiem. Jā, tas bieži palīdz, bet, rūpīgāk pārbaudot, tas ne vienmēr darbojas. Novembrī Aunam labāk parādīt otru pusi – būt iejūtīgākiem un laipnākiem. Tas viņiem palīdzēs mainīt savu dzīvi un piesaistīt jaunu mīlestību, veiksmi un pozitīvas atsauksmes.

Vērsis

Novembra otrajā pusē Vērsis varēs viegli sakārtot personīgos jautājumus un lietas – nenodarot pāri sev un neaizskarot citu cilvēku lepnumu. Jums vienkārši jāpaļaujas uz sevi un veselo saprātu, neuzliekot atbildību par savu likteni nevienam. Sazinoties ar citiem, šiem cilvēkiem būs nepieciešama atturība, kā arī spēja iejusties sarunu biedra vietā.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

Dvīņi

Dvīņiem tikai jāpagaida līdz 10. datumam. Pēc 10. novembra dzīve sāks stipri mainīties uz labo pusi. Ja līdz mēneša otrās nedēļas beigām kļūs acīmredzams, ka problēmas nepazūd, tas nozīmēs, ka Dvīņi kaut ko dara nepareizi. Ir svarīgi būt elastīgam un gatavam pēkšņi mainīt kursu un meklēt jaunus iedvesmas avotus. Dzīve šiem cilvēkiem daudzējādā ziņā kļūs gaiša un dinamiska.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Vēzim nenēsāt līdzi lielas naudas summas katru dienu – vismaz līdz 10. novembrim noteikti. Pastāv liela varbūtība, ka vēlēsities šos līdzekļus tērēt. Piesardzība apvienojumā ar uzņēmību ir galvenais šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju veiksmes noslēpums 2023. gada rudens beigās. Tāpat nevajadzētu ignorēt mīļoto padomus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment