Prognoze 2023. gada 13. novembrim: Lauvai jācīnās ar negaidītiem šķēršļiem, Skorpions iekļūs neigaidītos konfliktos!

♈ Auns

Pirmdien Auns būs gatavs no rīta pārvietot kalnus. Taču zvaigznes iesaka nesteigties, tagad riskē spert nepareizu soli. Virziet savu enerģiju pārdomām par saviem nākamajiem soļiem, sastādiet plānu, vispār prāta vētru!

♉ Vērsis

Šodien Vērsis no savas pieredzes redzēs, ka pirmdiena ir smaga diena. Jūsu enerģijas līmenis ir zems, un jūs nevēlaties kaut ko darīt. Nav nepieciešams sevi piespiest, nolikt malā visu, kas neprasa jūsu steidzamu līdzdalību, un pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Truša gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Pūķa gadā

♊ Dvīņi

Šodien Dvīņiem nāksies saskarties ar pretenzijām pret viņiem. Jūsu rīcības motīvi tika nepareizi interpretēti, un jūsu pretinieks ir ļoti apņēmīgs. Savaldiet dusmas, netērējiet laiku pārmetumiem, piemēram, “Kā tu varēji domāt?!”, mēģiniet pēc iespējas mierīgāk norādīt sarunu biedram viņa kļūdu.

♋ Vēzis

Vēži nedēļu sāks ar vēlmi iekarot virsotnes. Enerģija rit pilnā sparā, taču centies savaldīt impulsus – ja tu sāksi izdarīt spiedienu uz citiem, mudināt un piespiest darīt to, kas tev vajadzīgs, tu piespiedīsi viņus no tevis izvairīties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment