Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 13. novembra līdz 19. novembrim: šis periods var sagādāt patīkamus pārsteigumus!

Pāvels Globa ir pasaules līmeņa eksperts. Viņa padomi un ieteikumi nereti palīdz tūkstošiem cilvēku visā pasaulē sasniegt savus mērķus dažādās dzīves jomās. Šī nedēļa nav izņēmums.

Šis periods var sagādāt patīkamus pārsteigumus visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Tālāk aprakstītais padomu kopums palīdzēs jums orientēties un nepalaist garām veiksmi. Centieties paturēt prātā vienkāršas vadlīnijas, lai palīdzētu jums pilnībā realizēt savu potenciālu.

Auns

Auniem gandrīz visu savu laiku vajadzētu veltīt darbam un biznesam. Panākumi viņiem, visticamāk, nāks no tālienes. Šajā sakarā ir ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams doties komandējumos vai vienkārši ceļot, mainīt situāciju. Drosmīgo Aunu dzīvē būs daudz patīkamu pārmaiņu. Nedēļa solās būt notikumiem bagāta. Nedēļas nogalē plāni var pēkšņi mainīties.

Vērsis

Ļoti iespējams, ka daudziem Vēršiem būs jauni draugi un noderīgi jauni paziņas un biedri. Dzīve mainīsies. Reizēm vienam virzīties uz priekšu būs ļoti grūti, tāpēc nevajag norobežoties no saviem mīļajiem. Šonedēļ daudzi Vērši spēs atrisināt gaidāmās problēmas, taču var rasties jaunas. Pāvels Globa iesaka nepārstrādāties. Vērsim nav ko pierādīt.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Tīģera gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Čūskas gadā

Dvīņi

Dvīņiem var nākties paļauties uz tuviem draugiem un radiem. Darbs veiksies komandā, taču vienam būs grūti tikt galā ar visiem pienākumiem. Var rasties grūtības ar valsts amatpersonām, tāpēc vēlams nepārkāpt likumus, ceļu satiksmes noteikumus un nepārkāpt ētikas normas. Šī ir ļoti labvēlīga nedēļa mīlestībai un tās meklējumiem.

Vēzis

Iespējams, ka daudzu Vēžu dzīvi pametīs nevajadzīgi un nepatīkami cilvēki. Šīs zīmes pārstāvji var pārstāt pārvērtēt vai nenovērtēt savas spējas. Viņi varēs paskatīties uz pasauli no cita skatu punkta. Šī nedēļa solās būt liktenīga. Daudzas nepatikšanas pāries fonā vai pazudīs pavisam. Sākas sagatavošanās posms jaunam dzīves posmam. Vēzim veiksies, taču nevajadzētu atstāt novārtā savu veselību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment