Prognoze 2023. gada 2. novembrim: Aunu sagaida negaidīts notikums, Mežāzim jātiecas uz pozitīvo!

♌ Lauva

Šodien kāds bizness, kuram plānojāt veltīt daļu dienas, jums var šķist neperspektīvs. Bet neatliec to uz vēlāku laiku, ir pienācis brīdis, kad vari sasniegt labākos rezultātus, neapstājies!

♍ Jaunava

Šajā dienā tu esi burvīgs, sabiedrisks un spēj panākt jebkādu vienošanos. Var rasties negaidīts naudas pieplūdums. Pat ja summa ir maza, centies to netērēt niekiem, atrodi lietderīgu pielietojumu savām finansēm.

♎ Svari

Šodien jūs kļūsiet par īstu nestandarta, interesantu un aizraujošu ideju ģeneratoru. Dodiet brīvību savam radošajam impulsam un nepiespiediet sevi rutīnā! Žēl tērēt tik spēcīgu potenciālu ikdienas uzdevumiem laikā, kad jūs varat sasniegt galvu reibinošus rezultātus sarežģītākos un daudzsološākos jautājumos.

♏ Skorpions

Šodien tev īpaši noderēs pozitīva, nepiespiesta komunikācija. Pat ja darba diena tevi ir nogurdinājusi, nepadodies kārdinājumam vakaru pavadīt uz dīvāna – dodies ciemos vai uz kādu trokšņainu pasākumu. Tu ne tikai izklaidēsies, bet arī varēsi nodibināt ļoti noderīgus kontaktus.

♐ Strēlnieks

Ceturtdien tev būs jāvelta rutīnai un visam tam, ko jau sen esi atlikusi. Jums būs garlaicīgi un neinteresanti, bet pievelciet sevi – jo aktīvāk ķersieties pie lietas, jo ātrāk pabeigsiet. Ar “astēm” labāk nodarboties tagad, kamēr ir laiks, pretējā gadījumā vēlāk, lai atrisinātu šos jautājumus, nāksies atrauties no interesantākām un svarīgākām lietām.

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada novembrim: lai jaunais stils pievilina veiksmi!

Lasi arī: Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada novembrim: nenogrieziet savu laimi!

♑ Mežāzis

Emocionāli grūta diena – tevi pārņem nepatīkamas domas, šaubas, skumjas, reizēm viss sāk neticami kaitināt. Pozitīvas emocijas palīdzēs atjaunot sirdsmieru, piemēram, patīkama komunikācija, apcere par ko skaistu, laiks, kas pavadīts kopā ar mīļoto.

♒ Ūdensvīrs

Šodien tu esi pārāk karsts, aizkaitināms un pilnībā nedzirdi apkārtējos. Tomēr izsakiet savas domas arī viņiem. Izvairies no svarīgām sarunām, gan lietišķām, gan personiskām, šobrīd nav tas labvēlīgākais laiks.

♓ Zivis

Diena piemērota valsts iestāžu apmeklēšanai, izziņu, atļauju saņemšanai, pabalstu un piemaksu pieteikšanai – savā ceļā nesastapsiet šķēršļus. Iespējams, ka radīsies nepieciešamība pēc papildus izdevumiem, kas tomēr lielu robu tavā budžetā neieviesīs.

Leave a Comment