Prognoze 2023. gada 30. oktobrim: Dvīņiem ir jāatstāj pagātne pagātnē, Skorpionus sagaida negaidīti atklājumi!

♌ Lauva

Nedēļas sākumā Vēži ir aktīvi un darbīgi, un zvaigznes ir apņēmības pilnas tev palīdzēt jebkuros centienos. Mēģiniet šodien paveikt pēc iespējas vairāk, tas dos jums iespēju ievērojami virzīties uz savu mērķi.

♍ Jaunava

Jaunava nedēļu iesāks aktīvi – pietiks enerģijas un neatlaidības, lai tiktu galā ar grūtākajiem uzdevumiem. Dariet to un vēlāk risiniet nelielas problēmas. Taču esiet piesardzīgs, nesteidzieties ar galvu, jo zvaigznes brīdina par lielu traumu risku steigas un neuzmanības dēļ.

♎ Svari

Pirmdiena būs mierīga un rāma, ja pats savā dzīvē neielaidīsi negatīvismu. Tava saskaņa ir pārāk trausla, tāpēc turies tālāk no sarūgtinātiem, mūžīgi neapmierinātiem cilvēkiem, neskaties noziegumu reportāžas un citas “šausmas”. Un, ja notiek kaut kas nepatīkams, esiet filozofisks – viss pāriet, un tas pāries.

♏ Skorpions

Pirmdien Skorpioni burtiski redzēs cauri apkārtējiem, un sakāpināts ieskats palīdzēs atšķetināt kāda slēptos motīvus. Lai cik šokēts par savu atklājumu, nedalies tajā ar citiem – vēl nav pienācis laiks, kad varēsi izmantot savas zināšanas ar maksimālu labumu.

♐ Strēlnieks

Nedēļas sākumā iedomība un steiga var nodarīt būtisku kaitējumu Strēlnieka lietām un noskaņojumam. Jūs varat pieļaut daudz kļūdu un strīdēties ar citiem, ja jūs viņus spiedīsit uz priekšu un mēģināsit viņus vadīt. Palēniniet, rīkojieties mierīgi un izsvērti.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

♑ Mežāzis

Nedēļas sākumā Mežāži būs pārāk kategoriski un gatavi visās savās nepatikšanās vainot citus. Samaziniet intensitāti, ja nevēlaties pavadīt dienu skandālos un izrēķināšanās, un paļaujieties tikai uz sevi.

♒ Ūdensvīrs

Pirmdien Ūdensvīrs kādam no kolēģiem var kļūt par īstu glābēju – uzņemties daļu no darbiem, kad plāns deg, palīdzēt sarunās ar sarežģītu klientu. Neignorējiet kāda cita problēmu, šī ir laba iespēja iegūt lojālu sabiedroto un nostiprināt savu reputāciju priekšnieku acīs.

♓ Zivis

Zivju attiecības ar mīļajiem ir aptumšotas ar neapmierinātību, viņām ir pretenzijas pret jums. Centieties neuztvert kritiku naidīgi un īpaši nesteidzieties apvainoties. Klausieties, ko viņi jums saka; ir pietiekami labs iemesls, lai jūsu mājsaimniecība jūs neapstiprinātu.

Leave a Comment