Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

2013. gadā Konstantīns Daragans publicēja rakstu “Pasaule 2040. gadam — ilgtermiņa astroloģiska nākotnes prognoze”. Šajā rakstā viņš sīki apraksta notikumus, kas var notikt pirms 2040. gada. Viņš īpašu uzmanību pievērš jautājumam, kurš būs 2024. gads? Galu galā daudzi eksperti šo gadu uzskata par pagrieziena punktu. Esmu jums sagatavojusi vēl vienu interesantu prognozi.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

Konstantīns Daragans astroloģiju studē vairāk nekā 30 gadus. Viņam ir milzīgs akadēmisko grādu un darbības jomu skaits. Savās prognozēs viņš ņem vērā astroloģisko datu analīzi un procesu ciklisko raksturu pasaulē. Konstantīns apgalvo, ka Ūdensvīra laikmets beidzas 2023. gadā. Tas nozīmē, ka līdz ar laikmeta maiņu tuvojas visas pasaules finansiālā un politiskā attīstības vektora maiņa. Tuvāko gadu laikā visa ekonomiskā un politiskā struktūra tiks pilnībā pārbūvēta. 2023.–2024. gadu eksperts sauc par civilizācijas pagrieziena punktu.

Kāds būs 2024.gads

Dažiem pāreja uz jaunu pasaules kārtību būs katastrofāla. Kāds spēs pielāgoties jauniem apstākļiem un atrasties labākos apstākļos. Galvenais ir nepadoties un mēģināt pieņemt jaunus apstākļus, nevis pretoties tiem. Daragans ir pārliecināts, ka šajā pasaules pārkārtošanā galvenais jautājums paliks Krievijas un Rietumu konfrontācija. Krievija joprojām uzskatīs sevi par lielu valsti, ko ļoti apskauž visa civilizētā sabiedrība. Konstantīns ir pārliecināts, ka rietumvalstis izdarīs spiedienu uz Krieviju ne tikai ar informācijas un ekonomiskiem instrumentiem. Rietumu galvenie instrumenti būs draudi un militārais spēks.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment