Prognoze 2023. gada 31. oktobrim: Vērsim jābūt uzmanīgam, Zivis sagaida apdraudējums uz ceļa!

♌ Lauva

Jūs joprojām esat aktīvs, taču pastāv risks pārvērtēt savus spēkus. Necenties darīt vairākas lietas vienlaikus un nerīkojies viens, tavas iespējas nav neierobežotas. Iesaistiet palīgus, tas ļaus ietaupīt ne tikai enerģiju, bet arī laiku.

♍ Jaunava

Pretēji pirmdienai, šodien neesi noskaņots iekarot virsotnes. Tātad, lai tā būtu, atceliet visu un paņemiet brīvu dienu, pavadiet laiku kopā ar ģimeni un mīļajiem. Bet, ja tas nav iespējams, atrisiniet tikai vissteidzamākās problēmas.

♎ Svari

Šodien tu esi emocionāli nestabils, asa mēle un spējīgs aizkaitināties par sīkumiem. Centieties pēc iespējas samazināt kontaktus ar citiem, lai nepakļautos emocijām un nesaceltu nekārtības. Bet, ja nevarat izvairīties no komunikācijas, īpaši uzmanīgi vērojiet savu runu.

♏ Skorpions

Ieskats un intuīcija šodien ne tikai nepievils, bet arī palīdzēs izprast kādu sarežģītu jautājumu. Galvenais ir laicīgi sadzirdēt savu iekšējo balsi un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

♐ Strēlnieks

Jūsu emocijas šodien ir uz robežas – vai nu mētājaties ar neizprotamu satraukumu, vai arī kāda iemesla dēļ aizkaitināties. Pieņemiet kā faktu, ka pie vainas nav ārēji apstākļi, bet gan jūsu iekšējā attieksme. Lai savestu sevi kopā un novērstu uzmanību, veiciet kaut ko energoietilpīgu – piemēram, pavasara tīrīšanu.

Lasi arī: Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Pievienojiet to ziemassvētku kaktusa laistīšanas ūdenim, viņš uzreiz atgriezīs savus ziedus un apbērs jūs ar tiem visu gadu

♑ Mežāzis

Kāds negaidīts notikums liks jums nedaudz uztraukties un pilnīgi veltīgi. Visas ar to saistītās izmaiņas nāks tikai uz labu, pat ja sākumā jums tā nešķiet. Jūtieties brīvi spert soli pretī kaut kam jaunam, veiksmi jūs gaida ceļā!

♒ Ūdensvīrs

Šodien nav laika dīkt, man jātiek galā ar daudzām lietām. Sāciet ar vismazāk laikietilpīgiem uzdevumiem, ko var paveikt šodien. Pavadiet vakaru ar draugiem, atpūtieties ar neformālām sarunām.

♓ Zivis

Diena ir nelabvēlīga ceļošanai, ļoti augsts negadījumu risks. Briesmas draud arī tiem, kas pārvietojas kājām – uz ceļiem ir daudz pārgalvīgu braucēju. Esiet piesardzīgs un mēģiniet pēc iespējas vairāk jautājumu atrisināt pa tālruni, lai vairs nebūtu jāiziet no mājām vai biroja.

Leave a Comment