Prognoze 2023. gada 31. oktobrim: Vērsim jābūt uzmanīgam, Zivis sagaida apdraudējums uz ceļa!

♈ Auns

Veiksme un aktivitāte joprojām ir ar jums, taču tas nepavisam nav iemesls iet pāri galvai un ignorēt citu intereses. Ja jūs sākat pārāk daudz izklaidēties un atsvaidzināt citu viedokli, jūs saskarsities ar rupjībām un padarīsit ļaundarus.

 

♉ Vērsis

Šodien jums ir daudz darāmā, taču jūs joprojām esat nedaudz formā. Šādā stāvoklī ir viegli pieļaut kļūdas, tāpēc neignorējiet citu padomus un viedokļus – visticamāk, viņi pamanīja to, ko jūs “palaidāt garām”. Bet jums arī nav akli jāievēro citu cilvēku ieteikumi; dodiet sev laiku padomāt, pirms rīkojaties.

Lasi arī: Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Pievienojiet to ziemassvētku kaktusa laistīšanas ūdenim, viņš uzreiz atgriezīs savus ziedus un apbērs jūs ar tiem visu gadu

♊ Dvīņi

Šodien steiga un satraukums ir kontrindicēti, un labāk ir atlikt lietas uz citu dienu. Pārslodze un nestabils garastāvoklis liek par sevi manīt, un no enerģiskām aktivitātēm vajadzētu atteikties. Dienu labāk pavadīt intīmās sarunās – jums ilgstoši kādam jāizlej dvēsele.

♋ Vēzis

Šodien apstākļi mainīsies, un jūs atklāsiet, ka jūsu sapnis ir tuvāks, nekā varējāt iedomāties. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks mest malā šaubas un nenoteiktību; veiksmei patīk drosmīgie un apņēmīgie! Pēcpusdienā ieteicams pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni, izklaidēties un socializēties savam priekam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment