Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Sākas jūnijs, ko svarīgi sākt ar pozitīvām emocijām. Slavenās Andželas Pērlas ieteikumi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm orientēties, sastādīt rīcības plānu un viegli ienest dzīvē svarīgas pārmaiņas.

Jūnijā daudzus zvaigžņu apļa pārstāvjus gaida pozitīvas pārmaiņas. Eksperti piedāvā iepazīties ar prognozi vasaras sākumam, lai uzzinātu par gaidāmajiem notikumiem. Savlaicīgi sniegti Andželas padomi palīdzēs izlemt par saviem uzdevumiem un  iegūt pārliecību ne tikai par nākotni, bet arī par sevi.

Auns

No 4. jūnija pēc Pilnmēness 9. mājā Aunus gaida ceļojumi un komandējumi. Līdz 18. datumam Zīmes pārstāvji varēs gūt sava darba rezultātu, iegūt pārliecību un uzsākt ceļu uz laimi. Uz dilstoša mēness ir labi pabeigt lietas, pielikt punktu attiecībām, pārtraukt bezjēdzīgas darbības un atbrīvoties no visa virspusējā. Aunus gaida patīkamas pārmaiņas, pateicoties kurām visu negatīvo būs iespējams atstāt pagātnē un iegūt brīvību no atkarībām.

Vērsis

Vērsi gaida skaists jūnijs. No 4. datuma būs Pilnmēness, kas nozīmē, ka līdz 18. datumam būs pabeigšanas un skaidrības laiks. Tas notiks finanšu namā, kas nozīmē, ka pienāks atbildīgs laiks. Zīmes pārstāvji varēs izdarīt pareizos secinājumus, atbrīvoties no finansiālajām problēmām un nomaksāt parādus. Nav izslēgti arī negaidīti tēriņi, tāpēc Vēršiem rūpīgi jāapsver savs finansiālais stāvoklis un nevajadzētu tērēt naudu, ja pēc tam nav nopietnas vajadzības.

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Lasi arī: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Dvīņi

Pilnmēness 4. jūnijā atklāj noslēguma periodu, kas ilgs līdz 18. datumam. Tas notiks attiecību un partnerattiecību 7. mājā. Šī tēma būs galvenā, kas nozīmē, ka būs laiks lemt par tālāko rīcību. Dvīņi var pārtraukt attiecības (biznesa vai personiskas), atrast savu mīlestību vai mainīt draugu loku. Andžela iesaka lēmumus pieņemt mierīgā vidē un patstāvīgi. Veiksme nesīs spēju savaldīt sevi un neturpināt emocijas.

Vēzis

Pilnmēness 4. jūnijā 6. mājā liecina par kulmināciju. Līdz 18. jūnijam Vēži risinās ar savu darbu saistītos jautājumus. Tā var būt atlaišana vai pieņemšana darbā, uzņēmuma atvēršana. Andžela iesaka zvaigznāja pārstāvjiem būt uzmanīgiem, pieņemot lēmumus, nekļūdīties, kā arī nevilcināties, šauboties par sevi. Tāpat Vēžiem ir svarīgi parūpēties par savu labsajūtu un kaites gadījumā neatlikt vizīti pie speciālistiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment