Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lauva

Mēnesis sākas ar Pilnmēnesi 5. mājā. Lauvas varēs baudīt savu dzīvi, piedzīvot prieku un viegli piepildīt savas lolotās vēlmes. Mēness samazināsies līdz 18. datumam, kas nozīmē, ka šis periods būs atbrīvošanās laiks. Zvaigznāja pārstāvji varēs rast laimi savā personīgajā dzīvē, noskaidrot mīlas situāciju un gūt savstarpēju sapratni ar mīļajiem. Andžela arī Lauvai iesaka pievērst uzmanību radošumam – jūnijs būs lielisks laiks savu talantu attīstīšanai.

Jaunava

Pilnmēness 4. jūnijā notiks 4. mājā, kas ir atbildīga par dzīvesvietu. Jaunavas atrisinās ar mājokli saistītus jautājumus: pārvākšanos, pirkšanu, remontu, īpašuma sadalīšanu. Zvaigznes pārstāvji spēs atrisināt visus jautājumus, ja būs vērīgi pret detaļām un nesteigsies. Tāpat Andžela iesaka sagatavoties pārmaiņām personīgajā dzīvē, kuru dēļ iespējama pārcelšanās vai citi ar nekustamo īpašumu saistīti lēmumi. Pilnmēness ienesīs skaidrību, pateicoties kurai Jaunavas varēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Svari

Mēnesi atklāj Pilnmēness, kas notiks 3. mājā, kas ir atbildīga par ceļošanu, mācīšanos un komunikāciju. Līdz 18.jūnijam, Mēness dilstošam laikam, zvaigznāja pārstāvjiem būs iespēja veikt svarīgus uzdevumus un gūt rezultātus. Tas nozīmē, ka Svariem var būt nepieciešamas papildu zināšanas profesijai, jaunas biznesa paziņas, lai slēgtu darījumus. Tāpat Svariem jābūt gataviem risināt ar transportu saistītus jautājumus.

Skorpions

Pilnmēness 4. jūnijā notiks 2. mājā, kas ir atbildīga par peļņu. Tas nozīmē, ka Skorpioni varēs gaidīt rezultātu. Tas var būt finansiāls atbalsts, ilgi gaidīta preču saņemšana un jaunas iespējas. Andžela iesaka rīkoties neatkarīgi, izsverot savus lēmumus, lai nekļūdītos. Veiksme nenovērsīsies, ja nerīkosies sasteigti un paļausies uz iegūto pieredzi. Veiksme un laime sagaida tos, kuri tic sev un tiecas uz labāko.

Strēlnieks

Pilnmēness 4. jūnijā notiks 1. mājā. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks kulminācijai un pabeigšanai. Līdz 18. jūnijam Strēlnieki varēs pielikt punktu sarežģītām lietām, tikt skaidrībā ar sev svarīgām lietām, sadzirdēt sevi un pārveidot savu izskatu. Andžela iesaka veltīt laiku sev, lai justos laimīgs. Arī zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi izprast attiecības ar vidi: ar partneriem, radiem, biznesa partneriem.

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Lasi arī: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Mežāzis

4. jūnijā 12. mājā būs Pilnmēness. Pilnmēness iezīmē pabeigšanu un gatavošanos jauniem notikumiem. Mežāži varēs pielikt punktu biznesam, atrisināt sarežģītus jautājumus un atvadīties no tā, kas jau ir gatavs kļūt par pagātni. Iespējama arī izolācija, kad zvaigznāja pārstāvji var atpūsties, iegūt dokumentus pārvākšanās vai attālināties no visiem, lai pārdomātu nākotni. Šis mēnesis ir laiks pieņemt sevi, atvadīties no pagātnes un atrast dzīves jēgu.

Ūdensvīrs

Pilnmēness 4. jūnijā 11. mājā liek Ūdensvīriem koncentrēties uz nākotnes un rezultātu sfēru. Tas nozīmē, ka Zīmes pārstāvji varēs pielikt punktu pagātnē ievelkošajām lietām, iegūt brīvību no negatīvisma. Ūdensvīram ir svarīgi arī noskaņoties pozitīvā veidā, lai iegūtu pārliecību un dzīvē ienestu priecīgas pārmaiņas. Sākas sagatavošanās posms, lai liktu pamatus saviem panākumiem un atstātu aiz sevis visu, kas traucē to darīt.

Zivis

Par sasniegumiem, darbu un karjeru atbildīgajā 10. mājā notiks pilnmēness 4. jūnijā, runā par ilgi gaidīto kulmināciju. Zivis varēs noskaidrot savu situāciju, noteikt mērķus un atstāt pagātnē visu, kas traucēja laimei un attīstībai. Andžela iesaka nebaidīties no pārmaiņām un nekautrēties izpausties, lai izkļūtu no konkurentu ēnas. Mēnesis būs veiksmīgs atbildīgu lēmumu pieņemšanai, kas nozīmē, ka laiks rīkoties.

Vasaras sākumā veiksmi piesaistīt nav grūti, ja veicat dažus vienkāršus rituālus. Ar viņu palīdzību būs vieglāk noskaņoties  pozitīvām pārmaiņām un viegli mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

COMMENTS

Leave a Comment