Publicēts sludinājums ar, iespējams, skaistāko vietu Latvijā, kuru iznomāt, lai izolētos no sabiedrības

Sociālajā tīklā Facebook publicēts aicinājums izdomāt ļoti skaistu vietu, kurā, kā raksta pats ieraksta autors, var lieliski pašizolēties no sabiedrības.

Jāatzīst, ka vieta ir paiesi skaista un neredzēta savā izpildījumā. Ieraksta autors ir Latvijā zināmais TV šovmenis un aktieris Ēriks Palkavnieks!

 

Publicējam pilnu ieraksta tekstu:

Dārgie draugi un draudzenes – paldies jau iepriekš, ka padalīsieties ar šo ziņu un brauksiet ciemos.

Piedāvāju brīnišķīgu vietu atpūtai, pašizolācijai, pašiedvesmai vai vienkārši laiskām brīvdienām dziļi laukos kupolveida teltī. Ja kāds jums prasa, kā šo vietu sauc, sakiet – DiDille.

Kad vaicā, kur atrodas – atbildiet Vidzemes augstienē, Drustos, pie Draudzesskolas ezera, 1,5 h brauciena attālumā no Rīgas. Ja interesējas, kādas ērtības tur ir, sakiet – visas – siltais/aukstais ūdens, labierīcības, apkure, kondicionieris, virtuves zona ar plītiņu, tējkannu, ledusskapi un virtuves piederumiem, wifi.

a vēlas zināt, cik cilvēku var sarūmēties, sakiet, ka četri. Ja urda ziņkāre, vai var, guļot gultā skatīties pīles un gulbjus – noteikti, tāpat kā skaitīt zvaigznes naktī, karsējoties privātajā kublā ar hidromasāžu.

Lasi arī: Kā ātrāk izārstēt sauso klepu. Ģimenes recepte cīņā ar klepu

Ja vēlas zināt, cik maksā – sākot no 85 eur par diennakti.

Kamēr vēl mājaslapa un citas lapas ir procesā, ja vēlaties rezervēt, uzrakstiet man vēstulīti FB un tad jau visu sarunāsim. Tiekamies!

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu vietas FOTO

Leave a Comment