Pūces, cīruļi un baloži: kā dzīves ritms nosaka tavu likteni

Cīruļu liktenis un enerģija

Tie ir cilvēki, kuri ceļas agri no rīta, ir visaktīvākie līdz dienas vidum un pēc tam samazinās. Tie ir ļoti neatlaidīgi un mērķtiecīgi cilvēki. Vairumā gadījumu viņu veselība ir daudz labāka nekā pūcēm. Šeit ir runa ne tikai par fizisko, bet arī garīgo stāvokli, jo cīruļi retāk cieš no depresīviem traucējumiem. Arī cīruļi mazāk dzer un smēķē. Viņiem ir daudz vieglāk tikt galā ar sliktiem ieradumiem. Viņu biolauks ir spēcīgāks.

Pētījumi liecina, ka viņiem patīk plānot uz priekšu. Viņi ir mazāk radoši nekā pūces, lai gan tas ne vienmēr notiek. Viņiem nepatīk riskēt, tāpēc viņi ir stabili, taču viņi nav tik veiksmīgi finansiāli kā pūces. Pasaules bagātāko cilvēku sarakstā ir mazāk agri ceļinieku.

Lasi arī: Kā saprast, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Baložu liktenis un enerģija

Baloži ir cilvēki, kas ir cīruļu un pūču krustojums. Lielāko daļu laika viņi pamostas pēc astoņiem no rīta. Viņi arī nav visaktīvākie no rīta. Viņu enerģija visu dienu paliek tajā pašā līmenī, tāpat kā viņu produktivitāte. Viņi nezaudē spēku uzreiz.

Cilvēki ar šo hronotipu bieži iet gulēt ap pulksten 11-12 vakarā. Milzīga baložu priekšrocība ir spēja pielāgoties nelielām režīma izmaiņām. Viņi var iet gulēt agrāk vai vēlāk, bet tāpēc nejutīsies miegaini no rīta vai pēcpusdienā. Mūsdienu pasaulē šāda veida bioritms, iespējams, ir labākais. Šādu cilvēku liktenis ir vislabākais, jo viņi pārstāv zelta vidusceļu, kā arī absorbē visu labāko: pūces radošumu un cīruļiem disciplīnu ar stingrību.

Neatkarīgi no jūsu ikdienas, mēģiniet vienmēr atcerēties  astoņus vienkāršus padomus, lai saglabātu tonusu un spēcīgu enerģiju. Eksperti atzīmē, ka šajā gadījumā jūs varēsit efektīvāk pārvarēt šķēršļus.

Leave a Comment