Puķu maģija. 7 vēlmju piepildīšanas un zīlēšanas paņēmieni ar ziediem

 

Ceriņu klasika

Viens no pazīstamākajiem “ziedu maģijas” paņēmieniem ir ceriņa ziedu izmantošana. Iztēlojies vēlēšanos un pēc tam ceriņu krūmā vai pušķī meklē pieclapīšus. Ja paveicas tādu atrast, tātad vēlēšanās piepildīsies, bet, ja gadās tikai ziediņi ar četrām lapiņām, liktenis tavam nodomam nav labvēlīgs.

Jāņem vērā viens nosacījums: ceriņiem jābūt parastiem, nevis pildītiem vai kā citādi īpašiem, jo citām ceriņu šķirnēm ir arī astoņas vai deviņas ziedlapiņas.

Tāpat var noplūkt margrietiņas ziedu un skaitīt pāra vai nepāra ziedlapiņas. Pāra skaits nozīmējot, ka vēlēšanās piepildīsies. Skaidrs, ka nebūs godīgi ziedlapiņu skaitu jau iepriekš saskaitīt – tad no tādas zīlēšanas nebūs nekāda jēgas.

Mežrozītes lidojums

Vēl viens veids, kā uzzināt, vai vēlēšanās piepildīsies, ir iedomāties vēlēšanos, mest gaisā mežrozītes ziedu un skatīties, kā tas nokritīs – ar kātiņu uz augšu vai apakšu. Ja ziediņš guļ ar kātiņu uz augšu, vēlēšanās nepiepildīsies un otrādi.

Cigoriņa vēstījums

Uz lauka vai pļavā jāatrod cigoriņi un jānorauj viens ziediņš. Noplēšot pa vienai lapiņai, jāskaita līdzi “piepildīsies – nepiepildīsies”, kamēr visas ziedlapas norautas. Ar kādu vārdu lapiņas beigsies, tā arī notiks.

Zīlēt var arī ar dārza zemenes vai meža zemenītes zieda palīdzību. Kaut kas jāiedomājas, jānoplūc viens ziediņš, tas gaisā un jāskatās, kur nokritis. Ja ziediņš nokritis pa labi no tevis, vēlēšanās piepildīsies bez īpašām pūlēm. Ja ziediņš nokritis pa kreisi no tevis vai tieši aizmugurē, tai nav lemts piepildīties. Savukārt viss ir iespējams, bet gaidāmas grūtības, ja ziediņš nokritīs tieši tev pie kājām.

Pēc saulespuķu sēkliņām

Vasarā, kad saulespuķēs jau izveidojušās sēkliņas, no kāda zieda pa vienai izņem sešas. Ja starp tām kaut viena izrādās tukša, lai vēlēšanās piepildītos, nāksies smagi pūlēties. Ja tukšo sēkliņu ir vairāk nekā viena, vēlēšanās ir nepiepildāma. Protams, var gadīties arī tā, ka pilnas ir visas sēkliņas – tevi, protams gaida veiksme un panākumi iecerētajā!

Liktenis pieneņu pūkās

Kad pienenes jau noziedējušas, ar to palīdzību var izzīlēt, vai vēlēšanās piepildīsies. Vējainā laikā jānorauj vienu pieneni un jāpaceļ virs galvas, tomēr ne pārāk augstu. Skaties, kur lidos pūkas un vai tās kritīs arī uz tevi. Ja tev “trāpīs” kaut viena pieneņpūka, viss kārtībā, viss iecerētais drīz piepildīsies. Bet, ja sausās pūkas aizlido garām, tad, lai cik skumji nebūtu, no šīs vēlēšanās vismaz pagaidām jāatsakās.

Kliņģerītes noslēpumi

Ja tavā dārzā aug kliņģerītes vai esi tās nopirkusi tirdziņā, arī tās var izmantot, lai uzzinātu vēlmju piepildīšanos. Izvēlies divus ziediņus un iedomājies par vienu, ka vēlēšanās piepildīsies, par otru – ka ne. Tikai neaizmirsti tās iezīmēt, lai vēlāk nesajauktu. Bet pati zīlēšana ir diezgan interesanta, jo visas dienas garumā jāvēro, kurš ziediņš ātrāk “aizvērsies” uz nakti – saistībā ar to iztēlotais arī piepildīsies.

Maijpuķītes maģija

Lai izpildītu šo rituālu, maijpuķīti pat nevajag noplūkt. Lai uzzinātu, vai vēlēšanās piepildīsies, jāatrod maijpuķīte un, raujot ziediņus vienu pēc otra, pie sevis jāskaita: “piepildīsies drīz, piepildīsies ne tik drīz, nepiepildīsies nekad.” Ar pēdējo ziediņu saistītā frāze arī būs īstā!

la.lv

Leave a Comment