Pusaudze atklāj, kas ar viņu notika, kad viņa “sapinās” ar vervētāju – viņa aicina citas meitenes uzmanīties no ŠĪM pazīmēm

Britu meitenei Lorēnai bija tikai 15 gadi, kad viņa pirmo reizi sastapa 26 gadus veco naktskluba īpašnieku Lī Lambertu. Viņš meitenei iestāstīja, ka ir 21 gadus vecs, apbēra ar dāvanām un komplimentiem viņu slepeno tikšanās reižu laikā – pusaudzei likās, ka viņa ir sastapusi savu mūža mīlestību un uzticējās viņam.

 

Viss mainījās brīdī, kad Lorēna nejauši ievēroja, ka Lī ir, viņai nezinot, uztaisījis bildi, kuru augšupielādējis porno vietnē un Facebook, un piedāvājis seksu ar Lorēnu par 168 mārciņām. Šie ieraksti nepalika nepamanīti Pol***jai, taču, kad viņi ieradās, bija jau par vēlu – vairāk nekā 15 vīrieši bija atsaukušies sludinājumam.

“Es aiz bailēm biju kā sasalusi. Vīrieši atbrauca, samaksāja naudu Lī, sasēja un darīja šausmu lietas ar mani, kas lika man raudāt no sāpēm,” atceras Lorēna. “Viens īpaši vardarbīgs vīrietis piesēja mani pavadiņā un lika man riet kā sunim.” Izrādās, ka viss arī tika filmēts.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles.

Lī Lambertam tika piespriests 3 gadu cietumsods, taču viņš tika atbrīvots pēc pusotra gada. Nevienu no “klientiem” neizdevās notvert.

Lorēna norādīja, ka viņas gadījums ir līdzīgs ar meitenes Betānijas Platas gadījumu, kad viņas puisis Neitans Kurtiss kļuva par viņas suteneru. Par šo gadījumu ir uzņemta filma, kuru Lorēna iesaka noskatīties ikvienai jaunietei, jo tajā ļoti labi ir parādīti tipiski vervētāju soļi.

Lorēna norāda, ka galvenās brīdinājuma pazīmes ir:

  • noslēpumainība no vervētāja puses,
  • mēģināšana attālināt upuri no ģimenes un draugiem,
  • upura apbēršana ar dāvanām un komplimentiem,
  • bārstīšanās ar solījumiem par kopīgu, pārticīgu un laimīgu dzīvi.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment