Recepte – Baraviku zupa multivārāmajā katlā

baravikas

No baravikām gatavo dažādus ēdienus – zupas, otros ēdienus, tās pievieno sacepumos un lieto kā uzkodas.

Tieši no baravikām izdodas pagatavot vissātīgākās zupas, ar izcilu aromātu, vienu no kurām portāls Zeltene Jums piedāvā pagatavot, izmantojot šo recepti.

 

Šo garšīgo sēņu zupu palīdzēs pagatavot multivārāmais katls. Zupu var pasniegt ar krējumu un garšaugiem (dillēm, pētersīļiem u.t.t.).

 

Kas mums būs nepieciešams?

Baravikas (kaltētas) 40-50 g

1 Sīpols

1 Burkāns

Makaroni 100 g

Sāls, pipari pēc garšas

Olīveļļa cepšanai

Lasi arī: Sēnes, kabači un ķirbji: garšu ekspertes Signes Meirānes ieteikumi un receptes rudens ēdienkartei

 

Šķir otru lapu, lai redzētu precīzu pagatavošanas gaitu

Leave a Comment