No baravikām gatavo dažādus ēdienus – zupas, otros ēdienus, tās pievieno sacepumos un lieto kā uzkodas.
Tieši no baravikām izdodas pagatavot vissātīgākās zupas, ar izcilu aromātu, vienu no kurām portāls Zeltene Jums piedāvā pagatavot, izmantojot šo recepti.
Šo garšīgo sēņu zupu palīdzēs pagatavot multivārāmais katls. Zupu var pasniegt ar krējumu un garšaugiem (dillēm, pētersīļiem u.t.t.).
Kas mums būs nepieciešams?
Baravikas (kaltētas) 40-50 g
1 Sīpols
1 Burkāns
Makaroni 100 g
Sāls, pipari pēc garšas
Olīveļļa cepšanai
Lasi arī: Sēnes, kabači un ķirbji: garšu ekspertes Signes Meirānes ieteikumi un receptes rudens ēdienkartei
Šķir otru lapu, lai redzētu precīzu pagatavošanas gaitu