Recepte – Baraviku zupa multivārāmajā katlā

 Pagatavošana:

1.Kaltētām sēnēm uzlejiet karstu ūdeni un atliekat tās pastāvēt 20-30 min, pēc tam noskalojiet zem tekoša ūdens un sametiet tos virtuves sietā. Sīpolus sagrieziet kubiciņos, burkānus sarīvējiet uz rupjās rīves.

2.Uzsildiet bļodā olīveļļu „Cepšanas” režīmā, pievienojiet klāt sīpolus un apcepiet līdz tie paliek mīksti. Pēc tam pie sīpoliem pievienojiet burkānus, turpiniet cept, samaisot, vēl dažas minūtes.

3.Sēnes sagrieziet patvaļīgi, ievietojiet bļodā un ielejiet 2 l karstā ūdens. Uzberiet sāli un piparus (pēc garšas), uzlieciet vāku un gatavojiet režīmā „Vārīšanās” 30 minūtes.

 

Lasi arī: Sēnes, kabači un ķirbji: garšu ekspertes Signes Meirānes ieteikumi un receptes rudens ēdienkartei

 

4.Dažas minūtes pirms pagatavošanās pievienojiet zupai nūdeles. Ļaujiet zupai pastāvēt 10-15 min un tad pasniedziet. Labu  ēstgribu!

 

Avots: passion.ru

Leave a Comment