Retrograda Jupiters 2019. gadā no 10.aprīļa līdz 11.augustam – iedvesmos garīgo izaugsmi un novedīs pie sevis atklāšanas ceļa!

Vēl viena diena, vēl viena atkāpšanās… veiksmīgias Jupiters kopā ar Saturnu un Plutonu aprīlī būs retrograda. Tomēr, pirms jūs iedomājieties absolūti sliktāko scenāriju, mēs vēlamies jums pateikt tieši pretējo, jo 2019. gada retrograda Jupiters nebūs tipisks atgriezeniskais cikls!

Ikreiz, kad planēta kļūst atgriezeniska, es gandrīz apzināti izsaku vārdu „retrograds” lēnām, pirms sāku analizēt, kā tas mani ietekmēs. Diemžēl mēs visi esam ieprogrammēti domāt uz sliktāko, ņemot vērā retrogrāda ciklus, lai gan patiesībā es ar nepacietību gaidu Jupitera atgriezenisko kustību, un es jums pateikšu, kāpēc!

LASI ARĪ: Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Jupiters ir pārpilnības, paplašināšanās, ticības, atklāšanas, augstākās izglītības un veiksmes planēta, kas nozīmē, ka viss, kas saistīts ar šo debesu ķermeni, nevar būt pārāk slikts, vai ne? Kā jūs zināt, labvēlīgā planēta 2018. gada novembrī atgriezās mājās, kas ir Strēlnieks.

Tagad, ņemot vērā šo faktu, mēs varam teikt, ka šī planēta noteikti uzplauks šajā laikā, tāpat kā tās dabiskajā elementā. Tātad, kamēr Jupiters dodas atpakaļ, mēs būsim svētīti ar daudzām dāvanām un iespējām.

Galu galā šis lieliskais tranzīts iedvesmos mūs izpētīt nezināmu teritoriju un galu galā paplašināt mūsu redzesloku. Tas pats attiecas uz reverso Jupitru, izņemot to, ka šoreiz atklāšanas process ir vērsts uz iekšpusi.

Kad planēta ir retrograda, tā palēninās. Reversā kustība ir optiskā ilūzija no mūsu viedokļa uz planētas Zeme, tāpat kā jūs braucat ātrāk nekā lēna kustīga kravas automašīna. Šajā piezīmē, reversais Jupiters vienkārši pagarinās atklāsmes procesu; tāpēc ir lielisks laiks meklēt dvēseles draugu un nodoties personīgajai attīstībai!

LASI ARĪ: Kas tevi satrauc, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Retrograda Jupiters Strēlniekā: ceļš uz pašapziņu

10. aprīlī, tikai dažas nedēļas pēc Auna sezonas sākuma, visvarenais Jupiters būs retrograda avantūras mīlošajā Strēlniekā. Tagad, ņemot vērā, ka laimīgais Jupiters ir mūsu Saules sistēmas lielākā planēta, tas ir arī pārpilnības, cerības un garīgās izaugsmes simbols. Tāpēc šī planēta var dot mums nepieciešamo ticības apjomu, lai iztiktu iespēju un galu galā saskartos ar mūsu augstāko sevi.

avots: esotericblog

Leave a Comment