Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Jebkuru sfēru var ietekmēt bez titāniskiem centieniem. Senie rūnu simboli ir universāls veids, kā jūs varat uzlabot savu dzīvi un atgūt savu veiksmi.

Rūnas un formulas ir simboli, kuras senos laikos izmantoja ne tikai rakstīšanai, bet arī dažu dzīves jomu uzlabošanai. Dažas kombinācijas dod laimi, citas ievieš uzticību, citas piesaista veiksmi un naudu.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Izvēloties pareizo vienu no daudzajām rūnu formulām, kas pastāv šodien, var apjukt. Nepareizi salikta rūnu formula nedarbojas, un sliktākajā gadījumā tā darbosies nepareizi un praktizētājam sniegs pārbaudījumu. Tāpēc eksperti iesaka, necensties veidot rūnu formulu pašiem, bet vērsties pie pārbaudītām un gatavām rūnu formulām. Šīs formulas apkopoja profesionāļi, un to ietekmes metodes jau ir pārbaudījuši daudzi.

Aizsardzības rogramma

Ir zināms, ka negatīvo enerģiju veido dusmas, svešinieku skaudība, sliktas domas, ļauna acs, melnā maģija. Tāpēc, pirms sākt darbu ar rūnu formulām, kuru mērķis ir uzlabot dzīvi, vispirms jāizsargā sevi pret visu ļaunumu. Šīs rūnu formulas vienmēr jālieto kā talismanis. Īpaša burvestība veicina to pozitīvo ietekmi.

Formula “Uguns pērkons”

Šī formula pārtrauc enerģijas pieslēgumu. Tas darbojas punktveida un palīdz pēc iespējas īsākā laikā lauzt burvju saites, gan ar personu, gan ar nedzīvu priekšmetu. Rūnas, ko izmanto šajā formulā:

LASI ARĪ: Labākie amuleti mājās: pret ļauno aci un nepatikšanām ģimenē

  • Kveort – attīra negatīvo;
  • Hagalaz – iznīcina;
  • Ehwaz – aizsargā pret ārējiem traucējumiem un darbojas kā spēcīgs ierocis;
  • Thurisaz – iznīcina ienaidnieku;
  • Nauthiz – palīdz pārvarēt visus šķēršļus un neitralizēt ienaidnieku intrigu.

Šīs rūnu formulas aktivizācijas vārdi: “Ar šo rūnu spēku, es atspoguļoju, norauju, atgriežu visu slikto atpakaļ sūtītājam.”

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment