Retrograda Merkurs 2019. gadā – kādam sāksies problēmas, cits tiks pie veiksmes!

Planētas var būt reversas, tas ir, pārvietojas pretējā virzienā. Merkurs 2019. gadā būs trīs reizes šāds. Šajos periodos ir svarīgi ievērot astrologu ieteikumus, lai iegūtu veiksmi un izvairītos no problēmām.

Protams, planētas nenogriežas burtiskā nozīmē: no Zemes šķiet, ka planēta virzās atpakaļ, bet tā ir tikai ilūzija. Tomēr tam ir īpaša astroloģiska nozīme. Planētu retrograds rada vilšanos un problēmas ar vienu zodiaka zīmi un labu veiksmi citiem.

LASI ARĪ: Retrograda planētas 2019. gadā – ietekmēs likteni!

Reversais Merkurs ir bīstams Dvīņiem un Jaunavām, jo tas normālā stāvoklī ir galvenais viņu patrons. Diezgan pozitīva planētas apgrieztā kustība būs Strēlniekiem un Zivīm. Pārējām Zodiaka zīmēm jābūt uzmanīgām.

Retrograda Merkurs no 2019. gada 5. līdz 27. martam

Pirmais posms, kurā notiek ātrākās planētas apgrieztā kustība nakts debesīs, ir paredzēta agri pavasarī. Merkurs būs visas šīs trīs nedēļas Zivju zīmē. Tas nozīmē, ka visvairāk cietīs naudas un biznesa dzīves sfēras.

Dvīņus un Jaunavas gaida radošais kritums, nenoteiktības un apātijas periods. Savukārt Strēlnieki un Zivis var cerēt uz uzvaru finanšu sfērā. Astrologi un speciālisti konsultē šo divu un visu citu zīmējumu pārstāvjus, iepirkties. Jaunavai un Dvīņiem vēl labāk atlikt izdevumus.

Dažas problēmas var rasties komandas darbā. Pat ģimenē daži cilvēki attālināsies viens no otra. Merkurs ir komunikācijas un zināšanu planēta, tāpēc atmiņa pasliktinās un parādās vēlme pēc vientulības.

Retrograda Merkurs no 2019. gada 8. jūlija līdz 31. jūlijam

Merkura apgrieztās kustības vasaras periods radīs problēmas ar garastāvokli un motivāciju. No 8. līdz 18. jūlijam, viņš būs Lauvā, tāpēc lielākā daļa no mums nevēlēsies strādāt. Daudziem var rasties apātija un atturība.

No 19. jūlija līdz 31. jūlijam reversais Merkurs atradīsies Vēža zīmē. Tas novedīs pie jaunām un smagākām vecajām bailēm. Var rasties jauni stresa avoti.

Strēlniekam un Zivīm būs vieglāk pārspēt depresiju, īpaši no 8. līdz 18. jūlijam. Tas ir labs laiks, lai apzinātos, būtu izlēmīgi un cīnītos pret skaudību, aizvainojumu, gļēvumu un bailēm. Atlikušajām zīmēm šajā periodā jāmeklē spēka avoti un labs noskaņojums.

LASI ARĪ: Kā krāsas ietekmē cilvēka enerģiju un kā tās izmantot, lai piesaistītu labklājību

Retrograda Merkurs no 2019. gada 31. oktobra līdz 19. novembrim

Pēdējais Merkura posms, kas šogad būs reverss, būs rudens beigās. Planēta būs Skorpiona zīmē, tāpēc, visticamāk, tā ietekmēs mīlestības un attiecību sfēru. Visām zīmēm, bez izņēmuma, astrologi iesaka neiesaistīties sabiedrībā ar otro pusi vai draugiem. Palieciet pozitīvi un laipni pret tiem, kas mīl un ciena jūs. Tas ir universāls gals ikvienam.

Šajā periodā Strēlniekiem un Zivīm Merkurs palīdzēs iegūt uzticību komunikācijai un arī kļūs pievilcīgāki pretējā dzimuma pārstāvjiem. Jaunavām un Dvīņiem būs jācenšas izvairīties no domstarpībām ar otro pusi. Šo zīmju vientuļajiem pārstāvjiem būs jāpievērš uzmanība nevis mīlestībai, bet darbam.

avots: dailyhoro

 

COMMENTS

Leave a Comment