Retrograda planētas 2019. gadā – ietekmēs likteni!

Planētu reversā kustība ir ļoti svarīga parādība, kas jāņem vērā, plānojot katru Zodiaka zīmi. Pēc tam, kad jūs uzzināt par retrograda planētām, jūs varat ievērojami atvieglot savu dzīvi.

Planētas ietekmē cilvēku likteni. Katra no tām to dara savā veidā, ietekmējot dažādus rakstura un likteņa elementus. Katrai planētai ir savi veidi, kā regulēt situāciju pasaulē, kā arī attiecības starp cilvēkiem.

Retrograda Plutons 2019. gadā

Ir vērts sākt no vistālākajām planētām, jo ​​tās reti maina savu pozīciju. Reversais Plutons ir ļoti svarīgs cilvēcei kopumā. Tā ir paredzama planēta, bet tās ietekme uz cilvēci ir ārkārtīgi negatīva apgrieztās kustības periodos. Retrograda Plutons sāksies 24. martā. Šis periods beigsies tikai 2. oktobrī. Gandrīz pusgadu Plutona ietekme radīs problēmas cilvēku attiecībās.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Palielināsies sūdzības, kā arī bailes, atsevišķu cilvēku kompleksi. Visuzmanīgākajiem jābūt ir Skorpionam, Lauvai un Aunam. Dažas pozitīvas izmaiņas var sagaidīt Vērsis, Ūdensvīrs un Svari. Šī planēta, neskatoties uz tās attālumu no Zemes, gandrīz nekavējoties nonāk negatīvā mijiedarbībā. Tas nozīmē, ka marta beigās vairumam cilvēku sāksies problēmu periods.

Retrograda Neptūns 2019. gadā

21. jūnijā, planēta sāks savu reverso kustību. Nelabvēlīgais periods ilgs līdz 26. novembrim, ieskaitot. Tas nozīmē, ka gandrīz pusgadu pasaule būs “enerģētiskā stresa” stāvoklī. Neptūns ir prieka planēta, tāpēc retrograda laikā cilvēki bieži atgriežas pie atkarībām un negatīviem ieradumiem – smēķēšanas, alkoholisma, pārēšanās un daudz kā citu. Neptūna ietekme uz cilvēci kopumā nav tik spēcīga kā Plutona ietekme, bet tā arī pastāv. Tas ir izteikts zināmā letarģijā un slinkumā.

2019. gadā Plutons un Neptūns gandrīz vienlaicīgi sāks reverso kustību, kas mums ir ļoti labi. Plutons liek cilvēkiem būt agresīviem, un Neptūns palēnina lēmumu pieņemšanu un padara cilvēkus pasīvus. Tas nozīmē, ka cilvēki nevēlas iesaistīties atklātā konfrontācijā: agresija un konflikti nav pietiekami spēcīgi.

Visgrūtāk no 21. jūnija līdz 26. novembrim Neptūns mainīs Strēlnieku, Ūdensvīra un Zivju dzīvi. Tas būs grūts laiks, jo šo zīmju pārstāvji biežāk centīsies veikt riskantus lēmumus paši par sevi. Par laimi, to var novērst, vienkārši klausoties draugu un radinieku padomus.

Retrograda Urāns 2019. gadā

Urāna reversā kustība noved pie vairuma cilvēku radošās stagnācijas. Tā ir neparasta planēta, kas mēdz ietekmēt cilvēku jūtas un pasaules uztveri. No 12. augusta līdz pat šī gada beigām intuīcija būs sliktāka, tāpēc paļauties uz to pēc iespējas mazāk. Tas beidzas ar kopējo ietekmi uz visiem cilvēkiem.

Skorpionam, Mežāzim un Ūdensvīram, retrograda Urāns radīs vislielāko problēmu skaitu, jo viņiem šī planēta ir patrons. Šo cilvēku dzīve gandrīz piecus mēnešus pēc kārtas būs piepildīta ar negadījumiem, apvērsumiem un pārdzīvojumiem. Jāatzīmē, ka Urāns būs retrograda jau 2019. gada sākumā – no 1. līdz 5. janvārim. Šīs dienas arī nevar ignorēt.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Pārējiem būtu jārūpējas tikai par to, lai intuīcija nekļūtu izšķiroša, pieņemot būtiskus lēmumus. Vērsim, Vēzim un Lauvai, Urāna apgrieztā kustība palīdzēs kļūt izturīgākiem pret stresu un psiholoģiskiem uzbrukumiem.

Retrograda Saturns 2019. gadā

Saturns ir visskaistākā planēta, bet tas nenozīmē, ka tās ietekme vienmēr ir labvēlīga. Šīs planētas retrograds sāksies 30. martā un beigsies 17. septembrī, tas ir, tas ilgs gandrīz pusgadu.

Planēta darbojas ļoti viegli un konsekventi. Saturnam nav raksturīgi neticami apvērsumi. Tas var novest pie haosa, bet ļoti lēni, lai ikvienam būtu iespēja pretoties negatīvam. Tā ir vienīgā planēta, kuras ietekmi var neitralizēt piesardzīgi un spējot lūgt citiem palīdzību. Planēta maina savu attieksmi pret pasauli, jo īpaši tādām zīmēm kā Vēzis, Lauva, Svari, Mežāzis un Ūdensvīrs. Par šiem cilvēkiem visbiežāk šajos periodos viņi saka: “Viņi, šķiet, nav viņi paši.”

Retrograda Jupiters 2019. gadā

Šī giganta apgrieztā kustība sākas tāpat kā Saturns – ne spontāni, bet ļoti lēni un pakāpeniski. Galvenā atšķirība ir nespēja pretoties šai ietekmei. No 10. aprīļa līdz 10. augustam planēta būs reversa.

Jupiters vienmēr palīdz absolūti Vēžiem, Strēlniekiem un Zivīm, pat ja viņš ir reverss. No 10. aprīļa līdz 10. augustam šo zodiaka zīmju pārstāvjiem būs jārisina dažas emocionālas problēmas. Būs vēlme būt vienotībā, saprast sevi, saprast kļūdas un kļūt labākiem. Šī planēta sajauc pārējās zīmes savās izjūtās, liks tām izdzīvot dažas apātijas, kas ir pilnīgi nosakāmas: pietiek ar cīņu pret šo sajūtu.

Retrograda Marss 2019. gadā

Marss ik pēc diviem gadiem ir reverss. 2019. gadā viņš nebūs reverss. Tā ir laba ziņa visiem cilvēkiem kopumā, jo īpaši Auniem, Skorpioniem un Mežāžiem, kuriem šī planēta ir patrons. Šiem cilvēkiem vajadzētu izmantot 2019. gadu kā atspērienu. Būs daudz iespēju darbā un biznesā, vairāk fiziskā un morālā spēka.

LASI ARĪ: Horo***ps 2019. gadam pa mēnešiem – pilns ar dažādiem notikumiem

Retrograda Venēra 2019. gadā

Venēra pārvietojas pretējā virzienā reizi pusotra gada laikā. Šogad mēs neredzēsim reverso Venēru, kam būs gan pozitīvas, gan negatīvas puses.

Venēras tiešā kustība ir laba zīme ikvienam, kas vēlas gūt panākumus mīlestības lietās. Planētas retrograds palīdz cilvēkiem atrast trūkumus savā uzvedībā un pieņemt svarīgus lēmumus attiecībās. Atgriešanās brīdī cilvēki labāk atšķirt laulības vai attiecību pozitīvos un negatīvos aspektus, ātrāk pieņem svarīgus lēmumus. No otras puses, kad Venēra virzās uz priekšu, mīlestībā viss notiek pēc iespējas labvēlīgāk, jo īpaši attiecībā uz Vērsi, Svariem un Zivīm.

Retrograda Merkurs 2019. gadā

Merkurs ir ļoti bieži. Mazā planēta, kas ir atbildīga par naudu, komunikāciju un apmācību, sāks savu reverso kustību no 5. marta līdz 27. martam no 8. līdz 31. jūlijam no 31. oktobra līdz 19. novembrim.

Šajos trīs laika posmos cilvēce kopumā sagaidīs finansiālu apjukumu un problēmas uzņēmējdarbībā. Jaunās informācijas apguve būs daudz grūtāka. Dvīņi un Jaunavas var justies nedroši, un būs ļoti grūti mainīt šo sajūtu. Nepieciešama ne tikai vēlme, bet arī gribasspēks, drosme. Strēlniekam un Zivīm, gluži pretēji, šie laika periodi dos daudz nejaušu peļņu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment