Kā krāsas ietekmē cilvēka enerģiju un kā tās izmantot, lai piesaistītu labklājību

Laime ir atkarīga no daudziem faktoriem. Viena no tām ir jūsu apkārtējās krāsas. Daži toņi var dot jums veiksmi, labklājību un panākumus.

Eksperti bioenerģētikas jomā uzskata, ka  cilvēka raksturu, temperamentu, stiprās un vājās puses var noteikt pēc viņu iecienītākās krāsas. Katras krāsas enerģija ir unikāla, tāpēc ir vēlams zināt katras krāsas iezīmes.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Krāsas ietekme uz cilvēka enerģiju

Īpaša nozīme ir apkārtnes un interjera krāsai, bet tikai ilgtermiņā, jo cilvēks sienām un mēbelēm nespēj pievērst īpašu uzmanību. Daudz svarīgāk ir tas, kā cilvēki ģērbjas, kādām krāsām viņi dod priekšroku, veidojot tēlu.

Tā vai cita drēbju krāsa ietekmē mūs īpašā veidā. Piemēram, nelabvēlīgās dienās ir vērts izvairīties no sarkanām drēbēm, jo ​​šī krāsa padara personu impulsīvāku. Tajās dienās, kad ir nepieciešamas lielas jaudas rezerves, labāk nevalkāt tumšus toņus – viņi nespēj nodrošināt personai spēku pieplūdumu.

Katra krāsa ir atsevišķs mazs elements, kas var jums palīdzēt, bet tas var arī traucēt. Pareizi izvēlēts apģērbs ir veiksmīgas dienas atslēga.

Raksturīgais katrai krāsai

Sarkans Šī ir visnoteiktākā krāsa. Tā būtu jāizmanto, veidojot tēlu, kad tiek gaidīta dinamiska un produktīva diena bez pārāk lielām grūtībām. Šīs krāsas enerģija ir ļoti spēcīga un provokatīva. Sarkanā krāsa ir kontrindicēta karstiem cilvēkiem, kā arī tiem, kuri baidās no izaicinājumiem, agresijas, konfliktiem un nepatikšanām. Ja mīlestības attiecības kļūst aukstas, tad tās var uzkarsēt ar šīs krāsas palīdzību. Vismaz mazākā strīda gadījumā labāk to izslēgt.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Melna Šī krāsa ir viena pati. Tā neietekmēs kā pārējie toņi, jo to var izmantot gandrīz jebkurā dienā, izņemot visdziļāko un mierīgāko. Melnās drēbes un melnās mēbeles palīdz koncentrēties, pamanīt dažādus sīkumus, iesaistīties intelektuālā darbībā, nepievēršot uzmanību kairinātājiem. Tā ir gudrības un precizitātes krāsa. Ja jūs nezināt, ko vilkt, melnā krāsa Jums būs piemērota gandrīz jebkurā situācijā.

Pelēka Tas ir visneitrālākais toni, kas gandrīz neietekmē cilvēku noskaņojumu. To var izmantot kopā ar melnu, bet pārāk daudz pelēks var likt cilvēkiem neuzticēties. Tas notiek zemapziņas līmenī: pelēks ir saistīts ar aizsardzību, slepenību.

Balta Tas ir labākais saziņas stimulators. Jo vairāk balta jūs valkājat, jo vairāk atveraties. Šī iemesla dēļ balto var vilkt pirmajā randiņā, svarīgā sanāksmē vai biznesa sanāksmē. Tā palīdzēs sarunāties ar sarunu biedru, lai viņš nonāktu atklātā sarunā. Baltas drēbes labi iet ar tādiem talismana akmeņiem kā dzintars un  ametists.

LASI ARĪ: Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Zils Ja jūs valkājat tumši zilas drēbes, uzlabosies jūsu garīgās spējas. Zilā krāsa palīdz analizēt situāciju, pieņemt lēmumus ātrāk. Tā arī palielina psiholoģisko izturību. Zilās drēbes palīdz daudz vieglāk strādāt un mācīties.

Gaiši zils Tas ir fiziskā spēka avots. Persona, kas skatās uz gaiši zilu, vienmēr ir fiziski izturīgāka. Tas būs piemērots ne tikai sportistiem, bet arī ikvienam, kurš vēlas aktīvāk pavadīt laiku.

Zaļš Tumši un gaiši zaļi toņi uzlabo veselību un labklājību kopumā. Tāpat kā zils, zaļš ir piemērots fiziskai slodzei, bet tam ir nedaudz atšķirīgs efekts. Ja zilā krāsa vienkārši palielina spēku rezervi, tad zaļa palīdz atjaunot to ātrāk un produktīvāk, tas ir, atpūsties.

Dzeltens Tā ir laba garastāvokļa krāsa. Ja jums ir apātija, depresija, grūts dzīves periods, tad dzeltenās drēbes vai dzeltenās lietas palīdzēs jums noskaņoties uz pozitīvu vilni. Tas ir ļoti spēcīgs optimisma avots.

LASI ARĪ: Kādas vēlmes nevar vēlēties 2019. gadā

Oranžs Šī ir visu „radošo” krāsu krāsa. Ja jums ir nepieciešams veikt šādu darbību, lai parādītu radošumu, tad oranžā krāsa ietaupīs situāciju. Radošo profesiju pārstāvji bieži vien var valkāt šīs krāsas drēbes, tālruņa vai datora ekrānā ievietot oranžu saudzētāju, ievietot attēlu ar oranžu elementu pārpilnību uz darbvirsmas.

Tirkīzs Tā ir dzīves krāsa, fiziskās un emocionālās baudas krāsa, kas palīdz cilvēkam labāk saprast patīkamus dzīves mirkļus, iegaumēt tos un atveidot tos atmiņā. Tā ir mīļotāju krāsa.

Violets Šī krāsa attīsta intuīciju, priekšstatu, ekstrasensorās spējas. Lielos daudzumos un pārāk bieži labāk to neizmantot.

avots: dailyhoro

Leave a Comment