Retrograda planētas 2018.gada aprīlī un kāda ir to ietekme

Retrograda planētām ir svarīgs aspekts astroloģiskajā prognozē. Atgriezeniskās kustības planētas nevar ignorēt, jo katrai personai reakcionārs fakts ir tās sekas.

Jo reversa kustība planētām – tā nav viena vai divas dienas, un šajā gadījumā lielu un tālu planētu – pat uz pāris mēnešiem, ir svarīgi saprast, ka ilgtermiņa novērtējums reversām planētām ir ļoti svarīgs. 2018. gada sākumā retrograda planētu nav vispār. Tās sāka parādīties pakāpeniski. Tas ir ļoti reti, bet tagad ir jau aprīlis, tāpēc apgrieztā kustība savdabīga vairākām planētām.

Lasīt arī: Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA aicina uz zinātnisko konferenci “Antīkās mākslas kolekcijas. Veidošanās, izpēte, ietekmes”

Merkurs

Retrograda Merkurs jau ir pilnā spēkā, taču tas ilgst ilgu laiku, jo tā ir planēta, kas atrodas tuvu mums, un tā rotācijas laiks ap Sauli ir ļoti mazs. Merkurs Aunā būs atgriezenisks līdz 14.aprīlim ieskaitot. Tas norāda, ka daudzi cilvēki sāks ticēt paši sev tikai šī mēneša otrajā pusē. Pirms 14.aprīļa labāk izvairīties no problēmām. Fakts ir tāds, ka Merkurs ir ļoti pieticīgs savā uzvedībā un ietekmē cilvēkus, jo tas pārvietojas ļoti ātri. Daži cilvēki būs ļoti sīkumaini retrograda Merkura periodā. Tas nozīmē, ka skopums pazudīs ap 15.-17.datumu.

Tikai daži cilvēki zina, kā pareizi rīkoties neparastākajās situācijās, bet Merkurs neveicinās jūsu apziņas produktivitāti. Gluži pretēji, mēneša pirmajā pusē viņš centīsies radīt haosu un pat lielāku apjukumu. Astrologi iesaka sev atzīt, ko tu jūti par šo pasauli. Pirms Merkura tiešās kustības sākuma ir jānosaka prioritātes.

Viņš paliek Aunā, padara viņu par vidēji spēcīgu, tāpēc daudziem no mums nebūs retrograda laiks tik ļoti jūtams. Līdz 14. aprīlim stabilitāte netiek gaidīta, un pēc 14.datuma labāk nav ko tiekties uz to.

Lasīt arī: Šķīdoņa dēļ slēgti pieci vietējo ceļu posmi; masas ierobežojumi ieviesti vairāk nekā 930 grants autoceļu posmos

Jupiters

Kopš 9. marta Jupiters jau ir atpakaļ ejošs. Tas ilgs līdz 10. jūlijam. Tas nozīmē, ka viss, ko viņš varētu darīt, viņš jau izdarīja. Tagad viņš tikai atbalsta to, ko viņš sāka. Šī smagā un spēcīgā planēta kontrolē zemapziņu un emocijas globālā mērogā. Izvairīties no Jupitera ietekmes, nav iespējams – to var izmantot vai neizmantot saviem mērķiem. Dažiem, iespējams, nepatīk, taču kaut ko vienkārši nevarēs mainīt. Planētas uzturēšanās Skorpiona zīmē ir vislabākais fakts katram cilvēkam, jo ​​šajā Zodiaka zīmē Jupiters ir visdrošākais. Visu aprīli planēta būs stabila.

Ne tikai aprīlī, bet arī tuvāko mēnešu laikā pašrealizācija būs neticami sarežģīta. Tas radīs iespaidu, ka viss ir izšķiests, visi spēki ir vērsti uz nekurieni. Atšķirīga Jupitera iezīme retrograda stāvoklī no citām planētām un pats par sevi ir tas, ka tas rada garīgus attēlus cilvēku prātos, bet nekontrolē laimi. Šī ir ļoti vienkārša planēta, lai gan tā darbojas caur mūsu būtības bezsamaņu. Astrologi iesaka saglabāt optimismu aprīlī un meklēt iedvesmu bez pārtraukuma. Galvenā problēma ir tā, ka atrast sevi un sajust pilnīgu laimi būs ļoti grūti. Tu vari būt laimīgs, taču Jupiters neļauj tev tā justies. Zini, ka visas šaubas par šo faktu nāk no šīs planētas, kas jūs kontrolēs. Neņemiet par nopietnu šaubas un problēmas – tas ir labākais padoms visam aprīlim un, iespējams, nākamajiem trim mēnešiem.

Lasīt arī: Tuvojas seriāla “Svešā seja” noslēgums

Saturns

Šī planēta no 18.aprīļa kļūs atgriezeniska. Šāds Saturns būs līdz 5. septembrim. Saturna ietekme būs lēnām pieaugoša, bet spēcīga, jo planēta tagad ir Mežāža zīmē. Saturns lēnām mainīs jūsu vērtības un domas. Tie būs mājieni un ļoti reāli gadījumi. Jau aprīļa beigās daudzi cilvēki sāks virkni neveiksmju un pēkšņas pārmaiņas uzņēmējdarbībā. Nepārceliet plānus nākamajam mēnesim, jo ​​Saturna dēļ, virzoties pretējā virzienā, notikumi tiks izkropļoti zem nezināmu problēmu uzbrukuma.

Nepaļaujieties uz to, ka jūs varat vienīgi risināt visu. Šī mēneša beigās labāk neizvairīties no apkārtējo cilvēku palīdzības. Nebaidieties būt vājš, jo savstarpējā palīdzība nav vājības izpausme. Stabilitāte un savtīgums ir divas cilvēka īpašības, kas atbilstu Saturna rokām, bet nesniegs jums labumu. Padomājiet vairāk par citiem, nevis par saviem mīļajiem. Gada aprīļa otrajā pusē, viss būs konsekventāk – slikti ies ar darbiem un ambīcijas nāks atpakaļ uz jums negatīvi, un palīdzot citiem, atgriezīsies panākumi. Darbs komandā attīstīsies labāk. Kreativitāte samazināsies līdz aprīļa beigām, un jūsu idejas tiks lemtas neveiksmei.

Lasīt arī: Rīgā uzstāsies Comedy Club rezidenti – trio “Smirnovs, Ivanovs, Soboļevs”

Plutons

Kad Plutons kļūst reverss, tam vienmēr ir liela nozīme astroloģiskajā plānā. Tagad viņš ir Mežāža zīmē, tik mierīgs. Pāreja uz retrograda stāvokli notiks 22. aprīlī. Mēs varēsim sajust pilnvērtīgo Plutona spēku aptuveni ap 25.-26.aprīli. Šī pāreja, tāpat kā Saturna pāreja uz retrograda stāvokli, būtiski ietekmēs kolektīvo komponentu. Pakāpeniski cilvēki atbrīvosies no vēlmes risināt problēmas, izmantojot konfliktus un karus.

Plutons ir savienojumu, sakaru, komunikācijas planēta, tāpēc mijiedarbība ar cilvēkiem kļūs daudz patīkamāka. Līdz 30. septembrim šī planēta darbosies pozitīvi attiecībā uz ikvienu, kas ir vienkārši saziņā. Ja jūs nevēlaties panākt kompromisus un sazināties, tad jūsu vientulība, kas robežojas ar augstprātību, radīs milzīgas mīlestības problēmas. Kopumā, kopš aprīļa beigām, mīlestība lēnām atgriezīsies fonā, jo veiksme no lielākās daļas cilvēku atteiksies.

Lasīt arī: Cilvēktiesību komisija konceptuāli atbalsta Lāčplēša dienas noteikšanu par svētku dienu

Vispārēja raksturojums 2018. gada aprīlim

Retrograda planētas veidosies tā, ka nākamajā periodā jums var būt lielāka vēlēšanās pēc sliktiem ieradumiem. Ir svarīgi turēt sevi rokās. Pārēšanās, alkohola lietošana ir divas lielākās cilvēces problēmas, kas tuvākajā laikā mūs gaida.

Fiziskā aktivitāte samazināsies, un vēlēšanās pēc sporta neparādīsies, lai gan vasara ir tuvu. Emocionālais fons arī kļūst ierobežots, bet viss paliks savā vietā. Padarīt sev kaut ko, būs daudz grūtāk. Daudzi cilvēki arī negrib strādāt, tāpēc jums būs jāatrod sev dažas noderīgas nodarbības un vaļasprieki. Esiet ieinteresēts, lai jūs neaizsēdētos komforta zonā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment