Rīgas bērniem un jauniešiem vasarā ir iespēja iesaistīties brīvā laika bezmaksas aktivitātēs

Skolēnu vasaras brīvlaikā Rīgas bērniem un jauniešiem ir iespēja iesaistīties brīvā laika aktivitātēs, kas tiek organizētas gan pilsētas centrā, gan apkaimēs. Ikvienam būs iespēja bez maksas apgūt dažādu sporta veidu pamatprasmes, apmeklēt treniņu nodarbības, iesaistīties turnīros, radošajās darbnīcās, attīstīt savas prasmes filmu tapšanā, programmēšanā, minifestivālu organizēšanā, aktiermeistarībā, grafiskā dizaina veidošanā, burāšanā, kā arī iepazīt vides saglabāšanas nozīmību, Rīgas vēsturi, doties laivu braucienos, ekskursijās pa pilsētas apkaimēm, interesantām, neparastām vietām un piedalīties citos aizraujošos piedzīvojumos.

Minētos projektus ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) finansiālu atbalstu īsteno biedrības un nodibinājumi. Šādas aktivitātes tiek realizētas jau vairākas vasaras un to īstenošanas mērķis ir nodrošināt Rīgas bērniem un jauniešiem bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas vasaras brīvlaikā, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, vērtīborientāciju un aktīvu līdzdalību.

Informācija, tostarp projekta apraksts, norises vieta un laiks, kā arī atbildīgās personas kontakti pieejama tīmekļa vietnē izglitiba.riga.lv. Brīvā laika aktivitāšu konkursu organizē un koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Leave a Comment