Rudens ekvinokcija pozitīvi ietekmēs šīs trīs zodiaka zīmes!

Ja esat šajā sarakstā, varat droši ienirt rudens vibrācijās!

Kā jūs droši vien jau zināt, katram no četriem gadalaikiem ir nepārprotama ietekme uz mūsu dzīvi. Lai gan vasara ir mūsu nodomu izglītošana, rudens ir mūsu izaugsmes atlīdzība.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Tas ir, kad jūs varat atskatīties uz darbu, ko esat paveicis, un izjust lepnumu par to, ko esat paveicis. Pirms mēs atbrīvojam šos nodomus ziemā un pavasarī iesakām jaunus, ir pienācis laiks justies lepnam par to, kas mums tagad ir.

Svari

Kā jūs izaugāt kopš pēdējās dzimšanas dienas? Vai jūsu dzīve atšķiras no tā, kas bija pagājušajā gadā? Visticamāk, izaugsmes apjoms, ko esat piedzīvojis, ir bezgalīgs. Jūtieties brīvi parādīt savu lepnumu. Jūsu pašcieņa un uzticība parādīsies kā nekad agrāk.

Skorpions

Ar Venēru – mīlestības, romantikas, greznības un pieķeršanās planētu – Skorpionā, rudens ekvinokcija, pārliecināti kļūs par pārsteidzošu kaislību, intensīvu prieku un gaišu domu šajā brīdī. Rudens ekvinokcija padarīs tevi tuvāku tavai patiesībai.

Izmantojiet šo laiku, lai atjaunotu čakras, novēršot jebkādas negatīvas emocijas. Dariet visu, kas jums jādara, lai dziedinātu sevi un atgrieztos pie sava garīgā centra.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Zivis

Jūsu sapņi kļūs spožāki, jūsu intuīcija tiks pastiprināta, un jūsu izredzes pasaulē parādīsies kā pozitīva burvība. Jums tā būs dziļa sadzīšana, intensīva izaugsme un baiļu izraidīšana.

Lai gan tas viss ir sarežģīti, ir nepieciešams palīdzēt jums kļūt vēl labākam. Atcerieties, ka tuneļa beigās vienmēr ir gaisma!

Avots

Leave a Comment