Rūnu prognoze nedēļai no 12. līdz 18. februārim 2024. gadā – unikāla iespēja izmantot savus iekšējos resursus, lai gūtu panākumus

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Roņa Yera palīdz jums atrast kompromisus, rūna Othal atgādina jums rūpēties par dzīves pamatiem, bet rūna Mannaz aicina atklāt personību un cilvēcisko attiecību nozīmi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Rūna Algiz nodrošina aizsardzību un drošību, rūna Turisaz aicina uz koncentrētām pūlēm, bet rūna Eyvaz atgādina, cik svarīgi ir pieņemt lēmumus par pārmaiņām.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Roņa Soulo simbolizē saules spēku un radošu attīstību. Rūna Nautiz aicina uz pacietību, bet rūna Vunye atgādina par harmoniju iekšienē un ārpusē.

Lasi arī: Atvērsies durvis uz sapņiem: 3 zodiaka zīmes, kas būs laimīgas jau februāra vidū

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Rūna Eyvaz var novest pie attiecību noskaidrošanas, rūna Turisaz palīdz sasniegt mērķus, bet rūna Algiz rada aizsardzību un koncentrēšanos uz personīgajiem mērķiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Rūna Teivaz aicina uz aktivitāti un stingrību plānos, rūna Iza atgādina par pacietību un pagātnes analīzi, bet rūna Algiz atbalsta varas līdzsvaru un drošību.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis, šajā periodā jūsu valdošā rūna Algiz simbolizē drošību un pārliecību. Šis ir laiks, kad tu spēj pārvarēt jebkādus riskus, kas tev traucē sasniegt savus mērķus. Savukārt rūna Soulo aicina uz pašizpausmi. Šis ir brīdis, kad jūsu “es” spēj dot pasaulei kaut ko jaunu un skaistu. Tomēr rūna Isa atgādina, cik svarīga ir izturība un nākotnes plānu veidošana. Šis ir laiks, kad rūpīgi jāizvērtē savs potenciāls un jārīkojas jau uzkrātā, bet, iespējams, vēl neizmantotā potenciāla ietvaros.

Nedēļa no 12. līdz 18. februārim piedāvā unikālu iespēju izmantot savus iekšējos resursus, lai gūtu panākumus. Esi atvērts jaunām iespējām, uzticies savai intuīcijai un seko saviem sapņiem. Šajā periodā jūs varat iegūt jaunus apvāršņus un pilnībā realizēt savu potenciālu.

Leave a Comment