Šādā veidā Jūs kļūstat nepievilcīgi apkārtējiem, pašiem to nenojaušot…

  • Savtīgums

Daudzi cilvēki ir savtīgi pat nemaz to nenojaušot. Jūs koncentrējaties, galvenokārt, tikai uz sevi, runājat tikai par sevi, bieži nemaz neieklausoties tajā, ko saka apkārtējie. Jūs uzskatāt, ka esat vienīgais, kam ir nozīme. Ja atpazīstat sevi, tad ir pienācis laiks pārmaiņām. Neviens nevēlas būt draugs cilvēkam, kas rūpējas tikai par sevi!

  • Koncentrējieties uz ārējo skaistumu, nevis personību

Pārsteidzoši, taču patiess skaistums nāk no sirds, ķermeņa un dvēseles. Jūsu ārējais izskats nav pats svarīgākais dzīvē, taču cilvēki, kuru raksturs mēdz būt ļoti riebīgs, uzskata, ka ārējais izskats ir pats galvenais. Ieskatieties spogulī – daudz dziļāk par ķermeņa aprisēm – un Jūs varēsiet ieraudzīt to, kas patiesībā tur atrodas. Tur atrodas neglīta persona, kas tāda arī paliks, ja vien nemainīsiet savus uzskatus!

  • Vienmēr sacenšaties

Vai Jūs esat tas cilvēks, kuram vienmēr jābūt labākam par citiem? Vienmēr vēlaties izdarīt vairāk, redzēt vairāk? Ja tā, tad Jūs diemžēl esat ļoti nepievilcīga personība. Jums vajadzētu vairāk rūpēties par saviem draugiem un ļaut viņiem piedzīvot veiksmīgus un laimīgus mirkļus, kurus Jūs necenšaties pārspēt. Ja kāds no draugiem ir pārkāpis pāri bailēm no augstuma, pievarot, piemēram, 10 m augstu šķērsli, nesakiet – “Un tas ir viss? Esmu uzkāpis 30 metru augstumā!” Labāk – “Super! Es lepojos ar Tevi!”

  • Draugus uzskatāt par ienaidniekiem

Cilvēki, kuri iekšēji ir ļoti neglīti, parasti savus draugus uzskata par ienaidniekiem. Tā vietā, lai Jūs kopīgiem spēkiem kaut ko darītu, Jūs pagriežat viņiem muguru. Jūsu draugi nav ienaidnieki, bet gan sabiedrotie!

  • Vēlaties dzirdēt no citiem, ka esat svarīgi

Jūs noteikti citiem liekaties ļoti nepievilcīgi, ja nemitīgi gaidāt no draugu puses uzslavas un brīnāties, ka tādas nesaņemat. Ja, piemēram, Jūsu draugi devās kaut kur divatā un nepaņēma Jūs līdzi – tieciet tam pāri! Tas nenozīmē, ka viņi nav Jūsu draugi! Ja tajā brīdī Jūs neatrodaties viņiem blakus, nenozīmē, ka viņu dzīves ir beigušās!

  • Jūs esat boss

Draugu grupā visiem vajadzētu būt vienlīdzīgiem. Ja esat tā persona, kas nemitīgi pieņem lēmumus, nemitīgi vēlas pārvaldīt visu un visus, Jūs uzvedaties ļoti nesmuki…

  • Negodīgums

Ja runa ir par labiem draugiem un kādu, kura klātbūtnē ir patīkami atrasties – jābūt godīgam. Parasti ļoti nepatīkami cilvēki mēdz bieži melot, būt neuzticami. Jā, godīgums ir ļoti svarīgs normālu attiecību veidošanā.

  • Rupjība

Ja esat tā persona, kura visbiežāk ir ļoti nelaipna, nepieklājīga, rupja un apkaunojat ar savu rīcību draugus – pārstājiet to darīt! Jūs noteikti neesat tas cilvēks, kura klātbūtne ir patīkama. Dzīvē pienāks brīži, kad neatbalstīsiet kāda viedokli vai nepiekritīsiet kaut kādām darbībām, bet tādēļ nav jārīko scēnas, jo no malas cilvēki redz ļoti neadekvātu rīcību un nesaredz to tā, kā Jūs.

  • Jums nevar uzticēties, bet paši esat atkarīgi no citiem

Vai esat līdzās draugiem, kad viņiem vajadzīga palīdzība? Vai arī vienmēr esat aizņemti, kad kādam Jūs vajag? Ja draugi Jums nevar uzticēties, tad ziniet, viņu acīs esat ļoti neglīta personība. Tāpat ir tad, ja nemitīgi lūdzat draugu palīdzību, bet nekad nepiedāvājat savu, kad viņiem tā nepieciešama. Neviens nevēlas tādus draugus!

  • Vienmēr esat negatīvi

Pesimisms nav pievilcīga īpašība. Ja nemitīgi visu noliekat, situācijās saskatāt tikai negatīvo – mēģiniet mainīties! Neviens nevēlas draudzēties ar kādu, kas visā nemitīgi saskata ļaunu, nevis labu.

Noteikti pastāstiet arī saviem draugiem! Iespējams, kādam šis raksts palīdzēs aizdomāties un mainīties!

Leave a Comment